USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Як одружуються лучани на карантині

15 Квітня 2020 10:51
Із запровадженням карантину луцький палац урочистих подій пускає молодят лишень на поріг. Одружуватися нині можна, проте заходи безпеки – понад усе. Тож влаштувати романтичну реєстрацію шлюбу нині не вдасться. Бо й поцілунки тепер – тільки через маску.

Заяви із 8 квітня приймають буквально на порозі – через скляну ширму, йдеться в сюжеті телеканалу «Аверс».

Заступниця начальника Луцького міського відділу РАЦС Ірина Вахта розповідає, що охочі оформити стосунки, незважаючи на карантин, все-таки є. Щодня реєструють нові заяви, проте обрядів не проводять.

«Всі прекрасно розуміють оці обмеження карантинні – і ніяких заперечень від громадян немає, – каже Ірина Вахта. – Звичайно, є громадяни, які переносять заяви, але це невелика кількість. Буквально за цей місяць, напевно, пар 9 або 10 перенесли заяви. А решта прекрасно розуміють: якщо вони хочуть зараз реалізувати свої права, то вони приходять, одружуються. А далі всі свята будуть пізніше, після того, як карантин завершиться».

Пов’язати свою долю вирішили і Вадим з Тетяною, бо зустрічаються вже рік і почуття свої, кажуть, перевірили. До РАЦСу приходять вдруге, адже на початку карантину у прийомі заяви їм відмовили. Влаштовувати весілля пара не планує, адже в нинішніх умовах вважають свято зайвим.

Такі пари, розповідають ресторатори, не поодинокі. Через епідемію люди відміняють весільні святкування, бо проблема не лише в забороні масових заходів, а й у фінансовій невідомості, яка чекає їх після завершення карантину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus