USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Як переселенці на Волині можуть отримати допомогу від Всесвітньої продовольчої програми ООН

28 Травня 2022 06:32
Внутрішньо переміщені особи, які зареєстровані у громаді Володимира та в Нововолинську, можуть скористатися оформленням допомоги від Всесвітньої продовольчої програми Організації об’єднаних націй, яку здійснюють в Управлінні «Центр надання адміністративних послуг».

Про це інформує БУГ.

Додаткові одноразові виплати у розмірі 2 220 гривень на особу вимушеним переселенцям стали можливими завдяки підписаній угоді про співпрацю між міськими радами та Всесвітньою продовольчою програмою ООН.

Наразі такою допомогою у Володимирі може скористатись тисяча осіб. Для цього потрібно звернутись до адміністратора ЦНАПу, який обслуговує за робочим місцем № 8.

З собою потрібно мати паспорт, ідентифікаційний код та довідку, що посвідчує статус ВПО. Після отримання унікального номеру та реєстрації на сайті, одержувач протягом тижня, зрідка двох, отримує СМС-повідомлення із вказаним номером та сумою переказу, який можна отримати, звернувшись до Приватбанку або в один із банків України, де працює система Western Union.
Внутрішньо переміщеним особам, щоб отримати допомогу в Нововолинську, потрібно до 1 червня звернутися у Центр надання адміністративних послуг за адресою проспект Дружби, 27.

Графік прийому документів: понеділок-четвер – з 8:00 до 17:15; п’ятниця – з 8:00 до 16:00.

Програма орієнтована на людей, які втратили засоби до існування та заощадження через нинішню ситуацію та покладаються переважно на гуманітарну допомогу, підтримку родичів та громади.

Багатоцільова грошова допомога має на меті доповнити виплати, які надає держава, та забезпечити покриття основних витрат під час перебування в центрах прийому, колективних центрах або в приймаючих сім’ях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus