USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На Волині – один із найнижчих темпів вакцинації

10 Грудня 2021 14:17
Волинь одна з чотирьох областей із найнижчими темпами вакцинації. І щодня кількість щеплень зменшується.

Про це йшлося під час брифінгу щодо протидії поширення коронавірусної інфекції в області.

Зі слів заступниці генерального директора Волинського обласного центру контролю та профілактики хвороб Лариси Дудковської, з початку вакцинальної кампанії хоча б одну дозу вакцини від COVID-19 отримало 39% дорослого населення області. Це 306 тисяч осіб. Щоправда, цей показник нижчий від середньоукраїнського, який становить 45%.

32% дорослих волинян завершили повний курс імунізації, в Україні цей показник – 39%. Попри те, що динаміка в листопаді була позитивною, Волинь разом з Івано-Франківською, Чернівецькою і Закарпатською областями потрапили в число регіонів, де фіксуються найнижчі темпи вакцинації.

«Намітилась тенденція до зниження і кількість вакцинованих щодня зменшується», – повідомила Дудковська.

Вона нагадала, що з 6 грудня в жовтих зонах посилені карантинні обмеження для невакцинованих осіб. Тож навіть у разі виходу Волині з червоної зони для того, щоб відвідати кафе, ресторан, спортзал, заклад культури та інші треба мати хоча б одне щеплення, або ПЛР-тест чи довідку про одужання від COVID-19.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Терентій Показати IP 10 Грудня 2021 15:01
Від чого рахують % вакцинації, хто знає. скільки в нас проживає людей. Всі, хто працює за кордоном - вакциновані ...давно. Їх враховують ?
Полішук Показати IP 10 Грудня 2021 15:36
З дерево дуже важко злазити по вакцинацію
!? Показати IP 10 Грудня 2021 16:30
А головну санітарку області за які заслуги орденом нагородили ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus