USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Як «покроїли» соціальний бюджет Волині

11 Січня 2014 22:15
У перший тиждень 2014 року Волинь отримала від держави 123,8 мільйона гривень на виплату соціальних допомог, повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

Наразі обласне казначейство здійснює розподіл коштів у райони та міста краю. Зокрема, для соціальних виплат сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім'ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та тимчасової державної допомоги дітям відкрили асигнування на 122,8 мільйона гривень.

Ще 921 тисячі 100 гривень передбачили для проплати соціальної допомоги дітям-сиротам та дітям, позбавлених батьківського піклування, а також грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях за принципом "гроші ходять за дитиною".

Окрім того, 37 тисяч 100 гривень виділили для надання пільг та житлових субсидій населенню на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу.

Крім цього, головне управління Державної казначейської служби України у Волинській області вже здійснило перерахунки у сумі 920 тисяч 600 гривень для виплати допомоги за тимчасову втрату працездатності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus