USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцькі бійці АТО з болем в очах пригадали життя на війні

23 Листопада 2016 12:41
Хлопці досить молодого віку, а вже встигли побувати на війні та зустрітися зі смертю. Це люди сильної волі, міцного характеру, впевнені в собі, справжні патріоти України. З глибоким сумом та болем в очах бійці ділилися з учнями спогадами про те, що пережили за час, проведений в зоні АТО.

Так, з метою виховання в учнів патріотизму, шанобливого ставлення до рідної країни, гордості за наших захисників, за ініціативи громадського формування «Варта порядку» у Луцькій гімназії №4 імені Модеста Левицького відбулася захоплива зустріч із воїнами АТО - Ігорем Заікіним та Андрієм Соломіним. Хлопці побували в найгарячіших точках на сході України – Красноармійську, Маріуполі, Попасній, Гранітному, Павлополі, - повідомляє прес-служба вартівців.
Бійці своїм прикладом показали, що не тільки словами можна любити свою Батьківщину, але і вчинками доводити це. Відповідаючи на численні запитання учнів, запрошені воїни розповідали про життя на війні, про те, як боронилися і наступали, про допомогу волонтерів, про солдатську єдність, братство, і про все те, що цікавило дітей. Говорили про військові будні зі сльозами на очах, а в залі панувала тиша.

«Такі зустрічі залишають у молодих душах віру в краще майбутнє України і нестримне бажання бути схожими на тих, хто зараз захищає суверенітет, свободу і цілісність нашої держави», – переконаний голова ГФ «Варта порядку» Олександр Тиводар.

Діти теж по своєму готувались до зустрічі з захисниками. Пісні, вірші, дитячі малюнки, розчулили героїв до сліз. А на згадку про приємну зустріч усі присутні зробили спільне фото, яке займе достойне місце у школі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus