USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Як правильно підібрати сережки до зачіски*

28 Жовтня 2022 10:35
Серед усього розмаїття прикрас сережки користуються найбільшою популярністю серед жінок. Вибір сережок залежить від форми обличчя та зачіски, і якщо у першому випадку жінка зазвичай знає, які прикраси їй пасуватимуть, то з підбором коштовностей під зачіску інколи трапляються прикрощі. Чи підійдуть джекети до короткого волосся, а цвяшки – до волосся, зібраного у хвіст? Якщо ви хочете дізнатися відповіді на ці питання, ця стаття – для вас.

Як поєднувати сережки із зачіскою

Найпростіший орієнтир у виборі прикрас – це довжина волосся, тип його укладання та колір. З відтінком волосся все просто: білявкам пасують світлі прикраси, жінкам з рудим волоссям – коштовності з зеленими та рубіновими камінцями, а зовнішність брюнеток вдало підкреслюють золоті сережки.

З довжиною волосся все трохи складніше, адже тут має значення не тільки стрижка, а й структура волосся: наприклад, до кучерів не варто підбирати надмірно оздоблені прикраси, щоб запобігти заплутуванню аксесуара у зачісці. А власницям довгого і важкого волосся краще відмовитись від каф.

Коротке волосся

Зачіски з відкритими вухами дозволяють підібрати майже будь-які прикраси – спираючись, звичайно, на правила поєднання сережок з формою обличчя.

• Асиметричні стрижки гарно доповнюються яскравими пусетами.

• Класична коротка зачіска гармоніює з довгими протяжками, ромбоподібними сережками та прикрасами-крапельками.

Для урочистих церемоній можна обрати виразні та ефектні стейтмент-сережки.

Стрижки середньої довжини

Волосся такої довжини може стати випробуванням для підбору сережок: маленькі пусети та джекети не будуть під ними помітні, а великі ромбоподібні з закритою волоссям верхньою частиною втрачають елегантність.

У цьому випадку рекомендується віддавати перевагу великим круглим кільцям або масивним геометричним прикрасам.

Довгі пасма

Залежно від того, розпущене довге волосся чи ні, до нього підійдуть різні варіанти прикрас.

• Якщо волосся не збирають, стильно й ефектно воно буде виглядати з масивними кільцями-конго або тонкими та довгими протяжками.

• Коли волосся зібране у високий хвіст, максимум уваги фокусується на вилицях на підборідді. Це дозволяє обирати і лаконічні пусети або джекети, і геометричні чи ромбоподібні прикраси.

• Низький хвіст або пучок має гарний вигляд з краплеподібними джекетами-трансформерами, кільцями-конго та пусетами.

Для експерименту можна поєднувати сережки з різних пар, носити кафи, вдягати одразу кілька прикрас в одне вухо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus