USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Як Путіну 6 людей в туалеті допомагали та інші жарти соцмереж про саміт у Парижі

10 Грудня 2019 13:18
Саміт у нормандському форматі відбувся у Парижі 9 грудня, спілкувалися лідери Німеччини, Франції, Росії та України про ситуацію на Донбасі. Попри серйозність заходу, не обійшлося без курйозів, які активно коментували користувачі соцмереж, пише 24 канал.

Спершу уважні користувачі соцмереж зауважили, що Володимир Путін приїхав на нормандську зустріч у броньованому лімузині Aurus Senat, який спеціально привезли з Росії.

Натомість український президент Володимир Зеленський, у порівнянні з російським колегою, приїхав на... Ні, не на велосипеді, який йому подарували в Естонії, а таки на автомобілі – мінівені Renault.
Потім звернули увагу на те, що Путін якийсь не такий, наче «двійник» справжнього. Бо хіба справжній Путін дозволив би, щоб його ось так некрасиво сфотографували:
Не могли не згадати у мережі й про те, що саміт відбувся на тлі новини про відсторонення Росії від топових спортивних змагань через допінговий скандал.

«Якби я був Зеленським, я б розпочав зустріч з Путіним зі слів, що «для нас головне не перемога, а участь – це справжній дух Олімпіади». І потім глянути в очі Путіна. Налиті кров’ю», – написав у твіттері Євген Федченко.
Зустріч ще не почалася, а Путін вкотре здивував людей дивним привітанням із французьким службовцем.
А коли зустріч таки почалася, то декому навіяла, очевидно, спогади з далекого дитинства.
Погодьтеся, схоже?

І вишенька на торті. «Я порахував, шестеро людей супроводжувало Володимира Путіна до туалету», – зауважив Джона Фішер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Клава Показати IP 10 Грудня 2019 14:31
дід мочивсь в сортирі ?..
Анонім Показати IP 10 Грудня 2019 17:59
Люди ви хворі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus