USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Як ревізори перевірятимуть ЗМІ у час виборів

26 Березня 2014 17:06
Волинські мас-медіа у ІІ кварталі 2014 року податкові ревізори не перевірятимуть.

Задля створення сприятливих умов для діяльності засобів масової інформації в період президентської виборчої кампанії у ІІ кварталі волинські мас-медіа планово не перевірятимуть, - інформує управління податкового та митного аудиту ГУ Міндоходів у Волинській області

«Фахівці органів доходів і зборів на Волині суворо дотримуватимуться мораторію на перевірки засобів масової інформації протягом передвиборчої кампанії 2014 року», - запевнив начальник ГУ Міндоходів у Волинській області Ігор Сінгаєвський.

Зі слів керівника ГУ відомства на Волині, волинські ЗМІ досить сумлінні у сплаті податків. Відтак, до плану-графіку документальних перевірок на ІІ квартал жоден суб’єкт господарювання –ЗМІ не включений.

Довідково: практика, коли у напружений період виборчої кампанії контролюючі органи не турбують ЗМІ, покликана унеможливити зловживання органів влади та створити максимально комфортні умови для висвітлення ЗМІ альтернативних точок зору.

Нинішній мораторій на перевірки ЗМІ запроваджено в рамках дії постанови Верховної Ради України «Про забезпечення безперешкодної діяльності засобів масової інформації у передвиборчий період 2014 року».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus