USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як Самопоміч сама себе побити хотіла, - Force-news

8 Червня 2017 12:45
Комедію з використанням безробітної молоді, силових структур під стінами Луцької міської ради, що відбулася днями, луцький активіст Ілля Токаренко назвав повним фарсом і недолугістю заїзжих політичних технологів. Про це він написав у своєму блозі на Force-news.

"Голосливі виклики, забиті кремезними молодиками кафе, бари, Корд, поліція. Буремний день пройшов...! Купа багна вилито на всіх. Що ж ми маємо? Кому це цікаво? Дуже довго розмірковував. Насправді ситуація, яка виникла у Луцькій міській раді, чудово показує, хто і за що б`ється!

Політичне коло Луцька, чудово знає про мою безпринципність до політичних прапорів. Я не боюся назвати чорне - чорним, біле – білим і тому, аналізуючи всі ці події, можу назвати цю комедією з використанням безробітної молоді, силових структур – повним фарсом і недолугістю заїзжих політичних технологів та продажністю преси. Я хочу показати Вам читачі відео, яке вчора засняв з одним з присутніх на цій виставі!", йдеться у блозі.

Зі слів Іллі Токаренка, молодика він знає вже кілька років, той закінчив інститут, атлет, роботи немає.

"На жаль, комусь це відео може не сподобатись, но вибачайте всім не догодиш. Хлопець розкаже Вам, що насправді відбувалося. Так він солдат, виконавець дурнуватих примх. Судити його думаю не потрібно. Чудовий застарілий прийом привертання уваги використаний, щоб чітко вбити в голови лучан брехню та відразу від всіх, хто не згоден з політикою колишньої комсомольської команди.

Напевно зі мною погодиться кожен читач, коли я скажу, що потрібно працювати на користь нашого міста, прославляти його з гарного боку, а не з тієї яку нам нав`язують!" - додає Токаренко.

Нагадаємо, під стінами Луцької міської ради 6 червня, зібралися поліція та спецпризначенці. Зі слів правоохоронців, їх буцімто викликали з метою охорони громадського порядку. Серед них були не лише патрульні, але й бійці Корпусу оперативно-раптової дії в повній амуніції.

Окрім того, там були молодики у спортивній формі. Деякі ЗМІ відразу розтиражували, що це представники "Варти Порядку".

Однак, відео демонструє очевидне. Зокрема, молодик у кадрі повідомляє, що їм заплатили "нібито" за підтримку Юлії Вусенко.

Тим часом, як наголошують у ГФ "Варта порядку", Вусенко поспішила відхреститись від молодиків, спочатку прикриваючись мамою біля міськради, яка, з її слів, і викликала поліцію, потім просила захисту від «тітушок». А врешті-решт все ж мило давала інтерв’ю у їх присутності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus