USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Короткий візит Вусенко під стіни міськради

6 Червня 2017 17:50
Екс-секретар Луцької міськради Юлія Вусенко прийшла на завершення робочого дня під стіни міськради доводити свою правомірність обіймати посаду, з якої її звільнили рішенням міськради.

Під час зустрічі з журналістами вона вибачилася за довге очікування. Нагадаємо, на неї чекали під міськрадою з 9 години ранку. І сказала, що вона протягом дня з труднощами, але отримала лист з виконавчої служби. Проте, лист з виконавчої служби, який, як правило, видають по декілька тижнів, екс-секретар міської ради Юлія Вусенко отримала за день.

Вусенко каже, що лист з виконавчої служби вже передали в міську раду, там з ним ознайомилися. В цьому листі йдеться про те, що на виконання рішення суду є 3 дні.

ЧИТАТИ ЩЕ: МІСЬКРАДА ВИКОНАЄ РІШЕННЯ СУДУ ЩОДО ПОНОВЛЕННЯ ВУСЕНКО

На запитання журналістів про процедуру поновлення та необхідність скликання сесії міськради вона зазначила, що аби мати такі твердження, треба мати роз’яснення суду, що суд мав на увазі.

«Коли роз’яснення будуть на руках, ми зможемо повноцінно давати оцінку тому, чи потрібна сесія», - зазначила пані Вусенко та додала, що з мотивувальною частиною цього рішення вона ще не знайома. А саме в цій частині рішення йдеться про те, що: Ігоря Поліщука обрали секретарем законно, а даний трудовий спір має вирішити міська рада.

За станом на 17:23 Вусенко поїхала від міської ради разом з радником голови ОДА Володимира Гунчика Тарасом Яковлевим. Після цього поліція та КОРД покинули територію мерії, де вони знаходилися зранку й до цього часу.

Нагадаємо, 15 березня під час позачергової сесії міськради депутати проголосували за дострокове припинення повноважень секретаря Луцької міської ради Юлієї Вусенко.

2 червня суд частково задовольнив позов Юлії Вусенко проти Григорія Пустовіта та поновив її на посаді секретаря міськради. Як повідомила суддя Валентина Пушкарчук, суд визнав нечинним та скасував рішення від 15 березня про дострокове припинення повноважень секретаря Луцької міськради Юлії Вусенко. В решті позовних вимог суд вирішив відмовити, зокрема, не скасував рішення міськради від 21 березня про обрання секретарем міськради Ігоря Поліщука.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, у мотивувальній частині ухвали Луцького міськрайонного суду йдеться про те, що обрання на посаду та звільнення з посади секретаря є виключно компетенцією міської ради. І саме рада уповноважена виконувати рішення суду щодо поновлення екс-секретаря міськради Юлії Вусенко на роботі.

Після подій під стінами міської ради Ігор Поліщук зібрав брифінг, під час якого вибачився перед лучанами за дії Вусенко. Також він додав, що невідомо, для чого поблизу міськради зібралось чимало людей, яких назвали тітушками. Крім того, Поліщук запевнив, що для виконання рішення Луцького міськрайонного суду буде скликано позачергову сесію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Лучани Показати IP 6 Червня 2017 17:59
Всьо і всра.....я
Микола Показати IP 6 Червня 2017 19:12
Ото дожилися, якась конч*на мара світом крутить, кінець світа, ото має видно якусь цікавинку, що мужики летять, як мухи на щось...
Анонім Показати IP 6 Червня 2017 20:10
Вона ще б вночі приперлась
Срунчик Показати IP 6 Червня 2017 20:27
А чому Яковлєв не на роботі, а містом вештається? Чи може в нього спецзавдання щодо співпраці ВОДА і міськрадою?
Анон Показати IP 6 Червня 2017 20:49
Ехххх мені б таку жіночку
ОЛЕГ до Анон Показати IP 7 Червня 2017 06:17
НЕДАЙ БОГ !! КРАЩЕ ПОВІСИТИСЬ !! Я тобі на Рівненській кращу знайду !
До Анона Показати IP 6 Червня 2017 21:32
Не раджу, то щось дуже страшне!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus