USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Як спростити відкриття підприємства у Болгарії?*

23 Грудня 2022 14:16
Болгарія – країна, яка приваблює своїм кліматом, близькістю культури до країн пострадянського простору. Саме тому сюди найчастіше приїжджають люди з країн колишнього СРСР.

Особливості ведення бізнесу у Болгарії

З 2007 року країна входить до Євросоюзу. Вона знаходиться на західних Балканах і дуже швидко розвивається. Приймаються відповідні поправки до законодавства. Це чудовий варіант для підприємців, тому що тут є максимально вигідні умови для відкриття власної справи. Це пов'язано з низькими податками і особливостями законодавства.

Тут найнижчі ставки для підприємців. Щоб відкрити власний бізнес, знадобиться юридична допомога за кордоном та статут. При цьому підприємець не обмежується розміром бюджету чи капіталу.

Перевага відкриття компанії у Болгарії

Це хороший варіант для бізнесменів-початківців, які не можуть дозволити собі витрачати величезні кошти на власну справу.

Декілька причин організувати бізнес у Болгарії:

- Низька вартість оплати праці. Це оптимальний варіант для людей, котрі працюють на європейський ринок, але не готові платити людям високу зарплатню. Тут дешева робоча сила.

- Гарний клімат, велика кількість цехів, які можна орендувати для виробництва продукції.

- Країна знаходиться в ідеальному місці, що гарантує м'який клімат, незалежно від пори року.

Підприємець отримує надійну компанію, яка зможе працювати за європейськими законами. Можна отримати кредити у європейських банках, вихід на європейський ринок. У результаті власник бізнесу зможе досить швидко заробити непогані гроші. Кваліфікована консультація адвоката у Болгарії дозволить розібратися з особливостями відкриття компанії. У країні активно розвивається сфера IT, тому тут можна знайти фахівців, які мають великий досвід, але за адекватні гроші, чого неможливо зробити в інших країнах.

Люди без громадянства неспроможні придбати землю. Однак власники компанії можуть зареєструвати земельну ділянку під час відкриття власного бізнесу, для потреб компанії. Підготувати весь пакет документів для реєстрації компанії, отримати пільгові умови оподаткування, дозволить консультація юриста Домінанта. Співпрацюючи зі спеціалістами агентства Домінанта, можна отримати якісну юридичну консультацію, а також суттєво спростити процес організації бізнесу за кордоном. Це пов’язано з великим досвідом і знанням законів фахівцями Домінанта.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus