USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Як торгує наркотиками кримінальна знаменитість Нововолинська «Гавана»

27 Травня 2017 23:01
У Нововолинську відбулася масштабна операція із боротьби з наркозлочинністю – правоохоронці здійснили обшуки в 10-х наркоточках.

Одне з таких місць – квартира, де мешкає така собі кримінальна знаменитість на прізвисько Гавана. До слова, торгувати наркотиками Анжела-Гавана примудряється навіть із вікна лікарні, повідомляє журналістка Наталія Камишнікова на сайті «Радар».

Поряд із будинком, де мешкає торговка наркотиками, розташований Нововолинський навчально-науковий інститут економіки та менеджменту.



«Там, за парканом, юнаків і дівчат навчають, як вести облік і аудит, планувати економіку, фінанси та кредити, розвивати банківську справу та страхування. Сіють добре й розумне. Повз цей будинок і цей дворик регулярно приїздить на лекції нововолинський міський голова Віктор Сапожніков. Доцент, кандидат економічних наук. Одне слово, престижний район, зручний доїзд, мрія логіста. Неподалік і ринок, і автостанція, і технікум, і ломбард, і чотири (!) ігорних заклади»,- ідеться в публікації.



Учора до будинку пані Анжели із дозволом на обшук прибули працівники поліції.

Їм ніхто не відчинив, тому вони вивалили двері і зайшли.

У квартирі й справді нікого не було - Гавана відбула на ділову зустріч.Вона постачає своїй розгалуженій клієнтурі життєво необхідні препарати, часто робить ін’єкції просто у своїй квартирі.



Час від часу Гавана відновлює здоров’я в міській лікарні. Там просто з вікон палати приторговує наркотою. Від клієнтів попід інфекційним відділенням нема відбою. Їйзазвичай виділяють окрему палату на першому поверсі. Вікна – кутові: ліворуч і праворуч.



“Двіж” наркоманів добре видно з кабінету головлікаря Нововолинської ЦМЛ Віктора Мороза. Але він такими дрібницями не переймається, зазначає Наталія Камишнікова.

Поліцейські в масках і камуфляжі дочекались повернення Гавани з ділової зустрічі. Її доправили у відділок – на побачення зі слідчим. Жінка зберігала спокій, навіть не обурювалася, що вхідні двері у квартиру вирвано з тріском. Після допиту підписала папір, що не має претензій до поліції. Мовляв, у вас своя робота, розумію, а в мене – своя. І пішла додому, бо затримати її можна лише на 3 години. Невдовзі двері вже стояли на місці.



За її бурхливою діяльністю багато років поспіль спостерігають сусіди, покоління студентів, правоохоронці. Спостерігають філософськи, як цей кіт у дворі.



Так, учора її потурбували, наробили шороху. Але не виключено, що і цього разу Гавана відбудеться легким переляком.

Фото: Валентин Мінчик
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Олег Показати IP 27 Травня 2017 23:35
См***е наказание !!!!! Сколько детей погубила ....
олег до Олег Показати IP 28 Травня 2017 10:47
є попит є пропозиція! ніхто їх під дулом пістолету не заставляє купляти! Гавана молодець відстьогує ОБНОНУ і дальше торгує! М О Л О Д Е Ц І !
вова згоранець Показати IP 28 Травня 2017 01:47
полиция.влада ий береже так як вона патриот украины6робить свою справу читко! крим всього дилиться с полициею грошима... йи нас..ать на вас всих и на ваших дитей..хто не хоче то й хай не купую..викно в Европу прорублено! хто з грошима той и прав! а вы й дальше батрачте на пецю-чиколада....и будьте рабами Гаваны...
Нн Показати IP 28 Травня 2017 09:07
ТРИ ГОДИНИ, КАРЛ!!!!!, ВСЬОГО ТРИ ГОДИНИ ЗАТРИМАННЯ!!!! Посадовці спокійно можуть оскаржувати суму застави і виходити під неї, а потім спокійно гуляти Європою! Вбивця на майдані, спокійно живе в Расєє і навіть його ще заочно не засудили, ДО СИХ ПІР!!!!!!! А ми, прості смертні, як раби, в 21 столітті, не маємо права на життя, лиш на існування!!!!!
Анатоль_ Бідзюра Показати IP 28 Травня 2017 09:14
Не дивуйтеся громадяни. Це Нововолинськ!Тут ніхто ніколи не брався всерйоз за цю проблему. У міського голови В.Сапожнікова зовсім інші турботи... Шкурні, в основному. Повідомляю, що із подачі обл. прокуратури відкрито провадження щодо його корупційних дій. Донедавна ще, у громадському місці - парку культури і відпочинку із дозволу місцевої влади, влаштовувались дикі пиятики із мордобоєм, матюками та бандитськими розбірками. Активісти полку "Азов" назбирували у публічних місцях по 4-5 відер використаних шприців тільки за годину. Це алкогольно-наркомансько-бандитська столиця Волині.
Юлька Показати IP 28 Травня 2017 13:32
На 3 години? Вона що, підліток, дитина до 18 років???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus