USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Спецоперація на Волині: за день «накрили» 10 наркопритонів

26 Травня 2017 22:59
У Нововолинську пройшла наймасштабніша спецоперація: правоохоронці провели обшуки в 10-х наркоточках.

Про це повідомляє БУГ.

26-го травня у Нововолинську відбулася масштабна операція по боротьбі з наркозлочинністю, що розпочалася 22-го травня, коли правоохоронці затримали чоловіка, який збував наркотичні засоби на території міста.

Для проведення обшуків задіяли близько 50 чоловік у складі спецпідрозділів, працівників Головного управління Нацполіції у Волинській області та Нововолинського відділу поліції. Операція відбулася за сприяння Нововолинську відділу прокуратури.

“Обшуки пройшли у тих місцях, про які всі давно вже знають. Нещадно, але в межах закону. Гарантую, що з працівників поліції ніхто “кришуванням” наркоточок не займається”, – розповів виконувач обов`язків начальника Нововолинського відділку поліції Андрій Литвин.


Спецоперацію здійснили за ініціативи Нововолинського відділу поліції.

Правоохоронці вилучили значну кількість наркотичних засобів, психотропних речовин, матеріальних цінностей, здобутих злочинним шляхом, декілька одиниць зброї. Зокрема, на вулиці Гірняцькій виявили станки для гоління “Wilkinson”, які, ймовірно, були викрадені зі складів Романа Гочачко.

Поліціянти вилучили значну партію крапель “Тропікаміду” та рецепт, завірений печаткою лікаря.

В цілому викрили близько 10-ти наркоточок. Правоохоронці провели обшуки на мікрорайоні Шахтарському, бульварі Шевченка, вулиці Чехова, Винниченка, Соборній, Гірняцькій, Святого Володимира, Маяковського, на 5-му мікрорайоні та на території дачного масиву “Прикордонник”.

Серед понятих був і депутат Нововолинської міської ради Володимир Шаповал та активіст Руслан Влодарчик. Влітку 2016-го року схожу спецоперацію пропонував здійснити народний депутат України Ігор Гузь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Valik Показати IP 26 Травня 2017 23:15
Молодці,давно пора показати що в місті є поліція....хай хоть трохи почнуть боятись ті наркомани!
kek Показати IP 26 Травня 2017 23:24
з іншого сайту "Хазяйка наркосалону – Анжела прибула додому згодом. Її забрали у відділок і допитали. Вона зберігала спокій, претензій за вибиті двері до поліції не мала, визнала, що порушує закон, сказала: “Що ж, будемо відповідати”. З відділку пішла додому вставляти двері…" отак і живемо. шуму наробили, а толку завжди нуль. бариги за кільки днів відновлять збут, а "казіно" поставлять нові компютери/автомати. тому що ніколи ніхто не сідає. сама толерантна країна.
Олег Показати IP 27 Травня 2017 00:44
Завтра все станет на круги своя, и от этого нашим детям и нам не легче ( вот если бы смертную казнь за такие дияния ,другое дело. 10 притонов!!! Задумайтесь люди они за один день не выросли соответственно кто-то их покрывал . жаль что для етих сволочей нет ничего святого, разтр*лял и рука не дрогнулаб
ввв Показати IP 27 Травня 2017 08:27
(Обшуки пройшли у тих місцях, про які всі давно вже знають.) ......З ТЕКСТУ... НАЩО ЩОСЬ КОМЕНТУВАТИ.... ??????
andrei xxx Показати IP 27 Травня 2017 20:26
сколько менты с точек получали?одного из них задерживала сбу и что?так и остался оборотень работать

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus