USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як у Луцьку баскетбол грали. Фоторепортаж

8 Лютого 2018 07:00
У матчі відкритого чемпіонату міста Луцька з баскетболу БК «Камінь-Каширський» поступився команді, яка представляє СНУ імені Лесі Українки, БК «Університет».

Черговий тур змагань відбувся в спорткомплексі ЛНТУ 7 лютого.

Аматорська баскетбольна ліга Луцька проходить вже вдруге, але команда з Каменя-Каширського лише дебютувала цього сезону, тож явними фаворитами у цьому протистоянні виглядали хлопці з СНУ, які у нинішньому сезоні є одними з лідерів змагань.

Родзинкою протистояння стало те, що у команді з області виступає екс-гравець БК «Університет» Антон Хмарук.

Вже у першій чверті «Університет» показав, хто є господарем майданчика, відірвавшись від камінь-каширців на 13 очок – 22:9. У другій половині зустрічі лучани збільшили перевагу до 19 балів – 46:27. Опісля великої перерви гра продовжилася в тому ж дусі, адже баскетболісти з Камінь-Каширського ніяк не могли нав’язати боротьбу більш досвідченому супернику, тож підсумковий рахунок зустрічі – 100:56 на користь БК «Університет».

Як розповів Інформаційному агентству Волинські Новини Антон Хмарук, сьогодні не вдалося нав’язати супернику боротьбу адже команда не зіграна та дуже молода, до того ж, багато хлопців проживають в інших населених пунктах району, тому в команди немає повноцінних тренувань.

Щодо своєї колишньої команди, то Антон говорить, що в нього там залишилося дуже багато знайомих, тому на цю гру він налаштовувався по-особливому, але «Університет», як і завжди, видав чудовий матч.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus