USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Як у Луцьку ліквідовували наслідки стихії

19 Червня 2018 13:38
До ліквідації наслідків негоди у Луцьку долучили спецтехніку, служби МНС та комунальників, зокрема найбільш проблемним був проспект Соборності, де забилися решітки зливових каналізацій.

Про це йшлося в ефірі телеканалу «Аверс».

Нагадаємо, учора близько 16:30 в обласному центрі Волині почалася негода: сильний дощ та вітер зі шквалами, а подекуди і град, накрили місто.

Як розповів перший заступник міського голови Григорій Недопад, за короткий період часу випала значна кількість опадів.

«Про негоду ми були повідомлені ще о 15 годині, тож відразу про це був поінформований начальник управління надзвичайних ситуацій при міській раді, всі керівники комунальних установ, але ми не підозрювали, що вона буде такою сильною, адже ви бачите, які могутні ялинки повиривало біля РАЦСу, а люди на проспекті Соборності збирали град, розміром у перепелине яйце», - зазначив Григорій Недопад.

Та додав, що комунальна техніка одразу ж виїхала на місця підтоплень та завалів, розпочавши їх ліквідовувати, також у ліквідації наслідків негоди допомагали і рятувальники.

Своєю чергою, директор департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась зауважив, що з комунальників були сформовані дві бригади, які боролися з наслідками стихії.

«Спочатку розпочали роботу з менших ділянок, зокрема на вулиці Ветеранів розчистили затоплення біля церкви Святої Катерини. Згодом розчищали більші ділянки. Техніка працювала на проспекті Відродження біля 2 лікарні і на проспекті Соборності біля супермаркету «Салют». Також частина працівників розчищали сітки на кільці Гордіюк-Конякіна – там два місця, де було підтоплення», - каже Юрій Крась.

Він наголосив, що у місті існує карта підтоплень – раніше таких точок було 27, зараз ця кількість зменшилася до 16. З його слів, частину цих проблем планують ліквідувати вже цього року.

«Частину ми ліквідували у минулому році, зокрема вдалося знайти решітки, які були «закатані» в асфальт», - резюмував посадовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 19 Червня 2018 13:48
а коли ви що передбачаєте?
Крась до Анонім Показати IP 19 Червня 2018 14:17
Так допоможи

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus