USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Як у Луцьку вирішуватимуть проблему парковок

15 Січня 2016 13:13
Нові паркувальні майданчики повинні з’явитися у центральній частині міста цьогоріч.

Про це стало відомо під час третього пленарного засідання другої сесії Луцької міської ради 15 січня.

Голова депутатської фракції УКРОП Ігор Поліщук запитав першого заступника міського голови Тараса Яковлева, чи планується облаштування платних парковок у місті, що дозволить забезпечити надходження у міський бюджет та вирішити проблему з паркуванням автівок у центрі міста. Так, з його слів, по проспекту Волі автомобілі паркують в дворах будинків, внаслідок чого місцевим мешканцям немає куди поставити власні автомобілі.

Відео надане прес-службою Волинського УКРОПу.
Тарас Яковлев повідомив, що розроблений проект облаштування паркувальних майданчиків у районі вулиці Винниченка, проспекту Волі та у Старому місті, що дозволить залучити додаткові кошти у міський бюджет. З його слів, заходи реалізують вже цього року. Це стимулюватиме водіїв паркувати автомобілі до в’їзду у центральну частину міста або користуватися громадським транспортом.



Відео надане прес-службою Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Крім того, луцькі поліцейські прокоментували ситуацію з парковками у місті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
!!! Показати IP 15 Січня 2016 15:49
"Це стимулюватиме водіїв паркувати автомобілі до в’їзду у центральну частину міста або користуватися громадським транспортом." Я пропоную стоянку навпроти міської ради також перенести наприклад до в’їзду в м. Луцьк. Можливо тоді Тарас Яковлев та інші "ідейники" та "нероби" міської ради матимуть можливість користуватися громадським транспортом.
ВОВК Показати IP 15 Січня 2016 18:27
А ще краще хай ці олухи з міскради пішки ходять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus