USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Як у Великодню ніч в Луцьку їздитиме транспорт

30 Квітня 2016 17:02
Вулицями Луцька у Великодню ніч курсуватиме міський пасажирський транспорт. Маршрути, за якими курсуватимуть автобуси та тролейбуси, охоплять майже усі мікрорайони міста.

Відповідне розпорядження 27 квітня підписав Луцький міський голова.

Згідно з розпорядженням, міський голова доручив директору Луцького підприємства електротранспорту Ігорю Грицюку організувати рух тролейбусів в ніч з 24.00 години 30 квітня до 06.00 години 1 травня 2016 року. Так, на маршруті №1 «Бенделіані – Драмтеатр» курсуватиме 2 тролейбуси, №3 «Лісництво – Драмтеатр» працюватиме 1 одиниця транспорту, №4 «Львівська – Залізничний вокзал» – 1 од., №5 «Дубнівська – Гордіюк» – 1 од., №8 «ЦУМ – Гордіюк» – 1 од., №9 «ЦУМ – Гордіюк» – 1 од., №15 «ЦУМ – пр-т Молоді – ЦУМ» – 2 од., №15-а «ЦУМ – пр-т Молоді – ЦУМ» – 2 одиниці.

Також цим документом Грицюка зобов’язали забезпечити 8 травня 2016 (в провідну неділю) роботу восьми тролейбусів за маршрутом №7 «Залізничний вокзал – село Гаразджа» та чотирьох автобусів за маршрутом «Конякіна - Гаразджа (кладовище)», який проходитиме в прямому та зворотному напрямках вулицями та проспектами: Конякіна, Гордіюк, Соборності, Молоді, Відродження, Рівненська (місця міжзмінного відстою на вулиці Конякіна та в селі Гаразджа, біля кладовища).

Приватному акціонерному товариству «Луцьке АТП-10701» рекомендовано залучити для перевезень додаткові транспортні засоби (до 20-ти одиниць) за автобусним маршрутом № 3 «Гаразджа (кладовище) – Госпіталь», відповідно до умов договору на перевезення пасажирів автомобільним транспортом з 29 квітня до 1 травня та з 6 до 8 травня і забезпечити рух одного автобуса за маршрутом № 9 «Теремнівська – с.Рованці (церква)» в ніч з 30 квітня на 1 травня (з 24.00 год. до 06.00 год.).

Також у провідну неділю (8 травня) ТзОВ «Санрайз» рекомендовано залучити чотири автобуси, а перевізнику Ореховському П.О. - два автобуси для перевезення за маршрутом «Конякіна — Гаразджа (кладовище)», який проходитиме у прямому та зворотньому напрямках вулицями та проспектами: Конякіна, Гордіюк, Соборності, Молоді, Відродження, Рівненська (місця міжзмінного відстою на вул. Конякіна та в с.Гаразджа, біля кладовища).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus