USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Як учням проходити медогляди перед школою: пояснення МОЗ

25 Серпня 2020 12:56
Учні 4-9 класів мають змогу пройти повноцінні медичні огляди у різних фахівців. Решта учнів можуть отримати заключення у сімейних лікарів.

Про такий алгоритм проходження учнями медоглядів розповів міністр охорони здоров’я Максим Степанов під час брифінгу 25 серпня, повідомляє Українська правда. Життя.

«Щодо медоглядів Міністерством охорони здоров’я було внесено певні зміни. Медогляди з великою кількістю лікарів можуть пройти учні 4-9 класів. Решта медичних оглядів можуть здійснюватися сімейним лікарем без великої кількості лікарів та консиліуму.

Ми зробили відповідні зміни у зв’язку з епідемією і довели їх до Міністерства освіти та науки, щоб для наших громадян було менше незручностей», – пояснив міністр.

Раніше санітарний лікар Віктор Ляшко зазначав, що медичний огляд перед навчальним роком мають обов’язково пройти тільки першокласники. Решта дітей мають проходити медогляди протягом року – відповідальність за це несуть батьки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
скептик Показати IP 25 Серпня 2020 13:45
Він хоч уявляє собі як це буде виглядати ? на двох -трьох сімейних лікарів від 700 до 1500 учнів
123 Показати IP 25 Серпня 2020 14:08
Як у них все просто! А хірург один дитячий на весь Луцьк І записатись можна,тільки прийшовши в реєстратуру...за місяць наперед Реформа на словах Корупція є,щоб пройти той медогляд,або плати,або нервовий зрив заробиш

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus