USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Як волиняни грали в зимовий футбол

18 Лютого 2014 09:47
Гравці молодіжного складу «Волині» розпочали завершальний етап підготовки до відновлення чемпіонату України. Дубль команди повернувся із навчально-тренувального збору, який проходив на Закарпатті й тренуватиметься до першого поєдинку в Дніпропетровську вдома.

Клубна прес-служба попросила прокоментувати результати збору «молодіжки» в старшого тренера «Волині» U-21 Олега Федюкова.

- Мали в «Кам`яниці» дуже насичений графік тренувань, - розповідає Олег Іванович. - За 14 днів зіграли шість поєдинків, а ще врахуйте, що два матчі ми грали в експериментальному темпі – чотири тайми по 30 хвилин. Тому навантаження хлопці мали пристойне. Але ви ж розумієте, що у цю пору багато тренуватися і грати спаринги – звична справа. Радий, що нам сприяли і умови в «Камелоті», і погода. Матчі відбувалися на штучному покритті, у ці дні хлопці трішки відновляться після навантажень і перейдуть на природний газон. Думаю, що десяти днів, які залишилися до відновлення чемпіонату нам буде достатньо для цього.

Наголошу, що суперники були різними за класом та майстерністю і це неабияк посприяло виявленню усіх позитивних і негативних рис в підготовці команди. Ми тільки раз програли, а із командами другої ліги та колегами з «Говерли» виглядали дуже пристойно – і по грі, і за результатом.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus