USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Як волиняни можуть отримати статус учасника бойових дій

6 Серпня 2014 08:42
Яким чином військовий може отримати статус учасника бойових дій пояснили в РНБО, - інформує Українська правда.

Про відповідну процедуру розповів речник Інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко під час брифінгу у вівторок, 5 серпня.

Зокрема, він відповів на питання про те, що іноді військові шпиталі не прописують причини поранення або загибелі бійців, що унеможливлює отримання або ними, або їхніми родинами відповідних компенсацій у майбутньому.

Зі слів Лисенка, якщо лікарі у довідці прописують, що солдат отримав поранення із невизначених обставин, це означає, що вони досі не отримали підтвердження із військового комісаріату щодо перебування вояка у зоні АТО.

"Родичі мають звернутися до військового комісаріату для отримання довідки про прикріплення солдата до конкретної військової частини, адже під час призову видаються накази щодо кожної людини. Існує перелік частин, що знаходяться в зоні АТО, а тому в разі підтвердження перебування цієї людини там, він автоматично є учасником АТО", - сказав Лисенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Всезнайко Показати IP 6 Серпня 2014 08:45
Нічого, зате Гузь отримає, був 1 раз в зоні АТО. І Данильчук покрутиться на морі і теж пільговий буде.
123 Показати IP 6 Серпня 2014 09:04
Як волиняни зможуть отримати статус учасника бойових дій? Дуже просто. Поїхати на схід, потрапити під обстріл градами. Потім, без рук, без ніг, вони отримають цей статус.
Всезнайко до 123 Показати IP 6 Серпня 2014 09:26
Може отримають...
Западенець Показати IP 6 Серпня 2014 15:40
Саме цікаве почнеться коли "учасника" почнуть утримувати місцеві жителі зони АТО.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus