USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Як волинські працедавці зловживають з виплатами зарплат

26 Серпня 2014 12:22
Недотримання рівня мінімальної заробітної плати інспектори держіснпекції з питань праці виявили на підприємствах області.

Як повідомив начальник територіальної державної інспекції з питань праці у Волинській області Юрій Бондарчук, на контролі залишається питання щодо підвищення середнього рівня заробітної плати в області. Рівень середньої заробітної плати в області становить приблизно 2300 гривень.

Встановлені факти недотримання рівня мінімальної заробітної плати працівникам на 24 суб’єктах господарювання, на 55 підприємствах виявили недотримання посадової оплати праці. На окремих підприємствах працівників переводять на неповний робочий день для того, щоб не виплачувати у повному обсязі мінімальну заробітну плату, працівникам надають відпустки без збереження заробітної плати тощо.

Інформацію про виявлені порушення, зі слів Юрія Бондарчука, передали в органи внутрішніх справ, ці відомості внесли у єдиний реєстр правопорушень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Олексій Показати IP 26 Серпня 2014 12:55
Як і куди можна повідомити про порушення виплат ЗП? Чи буде це дієво? Якою є сама процедура і вигляд повідомлення?
юрисконсульт до Олексій Показати IP 26 Серпня 2014 15:15
Спосіб правового захисту необхідно обирати в залежності від ситуації... Для початку необхідно отримати оптимальний пакет документів для формування позову, рекомендую звертатись прямо в суд... це самий дієвий спосіб...і не бійтесь нікого, законодавство на стороні працівника... допомагав знайомим, юристи компанії змушені були поступитись... звісно, але потрібно гарно скласти позов...
ЗНАТОК Показати IP 26 Серпня 2014 14:12
ЗАЯВУ У ПРОКУРАТУРУ НАПИСАТИ ................
ХІ та ХА Показати IP 26 Серпня 2014 14:14
Замало щось Ви перевіряєте...., ДУЖЕ МАЛО!!!
ХаХа Показати IP 26 Серпня 2014 14:52
Перевіряють дрібненьких, а до акул не йдуть.Інспекція непотріб, з неї ніякого толку.краще зразу в суд.Тай самі вони радять у своїх відписках звертатися до судових органів і прокуратури. Ще часто їх "БІДНИХ" не пускають на підприємства і немають вони можливості туди потрапити - ворота закриті і собаки гавкають.
my_gift до ХаХа Показати IP 26 Серпня 2014 17:28
А рішення суду, думаєте, хтось буде виконувати??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus