USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Як волинським ветеранам отримати відшкодування на ведення бізнесу

19 Березня 2023 20:03
З Волині четверо ветеранів-підприємців отримали відкшодування 20 тисяч на купівлю товарів та обладнання для ведення власної справи від Українського ветеранського фонду Мінветеранів.

Ветерани, а також їхні близькі родичі, які зареєстровані як фізичні особи-підприємці, можуть отримати кошти без конкурсу та збору документів за 10 днів після погодження заявки, інформує Український ветеранський фонд.

Можливістю розпочати чи розвинути власну справу можуть скористатись ветерани, їхні близькі, а також родини загиблих захисників і захисниць.

За отримані кошти можна придбати сільськогосподарське знаряддя, засоби захисту рослин, теплиці, поливні системи, насіння, доїльні апарати, маслобійні, інкубатори, генератори, комбікорми, поїлки, годівнички, ноутбуки та все, що необхідно.

Як це працює?

– заповніть заявку на сайті: https://20000.mva.gov.ua/

– додайте копії документів (паспорт+прописка, виписку чи витяг з ЄДР про ФОП, чек покупки, яку ви зробили після 24 лютого

– отримаєте кошти протягом 10 днів після схвалення заявки

«Не гайте часу і подавайтесь сьогодні, щоб отримати необхідну підтримку та розвинути свій бізнес. Український ветеранський фонд уже допоміг 162 ветеранам та їхнім родинам з усієї України», – йдеться у повідомленні.

Деталі про програму за посиланням: https://veteranfund.com.ua/projects/20000-2/. Програма діє до завершення воєнного стану.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Для Показати IP 19 Березня 2023 20:42
Них шо чи ато чи війна уже закінчилась і почались бонуси та дивіденди

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus