USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Як за хабар покарали освітянина Волині

12 Грудня 2013 13:14
Жінка, яка працювала в навчальному закладі методистом, отримала від студентів шість тисяч гривень за успішне складання комплексного державного іспиту, повідомили у прес-службі волинської міліції.

Під час негласних слідчих розшукових дій співробітники УДСБЕЗ УМВС України у Волинській області задокументували факт вимагання та одержання неправомірної вигоди в розмірі шести тисяч гривень секретарем державної екзаменаційної комісії. Жінку затримали у момент передачі грошей старостою групи.

Загалом правоохоронці встановили отримання методистом неправомірної вигоди на загальну суму більше десяти тисяч гривень.

Луцький міськрайонний суд Волинської області, розглянувши матеріали справи, призначив нечистому на руку секретареві державної екзаменаційної комісії покарання у вигляді штрафу – 13200 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
поліщук Показати IP 12 Грудня 2013 13:33
Яка влада - такі і суди. (((
Гость Показати IP 12 Грудня 2013 16:25
Так це коїться у кожній вже навіть школі , а в навчальних закладах поголовно.Ото накарали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus