USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Як замовляти товари з «Амазон»: важливі поради та рекомендації*

21 Липня 2023 15:01
Amazon – це один із найбільших у світі онлайн-гіпермаркетів, у якому можна придбати мільйони різноманітних товарів. У ньому продаються лікарські препарати, одяг, взуття, книги, музичні платівки та інструменти, посуд та кухонне приладдя, електроніка та багато іншого. Товари на сайті виставляють лише офіційні продавці, які проходять різноманітні перевірки, тому на «Амазон» ви не зіткнетеся з шахраями чи неякісною продукцією.

У Amazon є філії в різних країнах: компанія працює в США, Великій Британії, Канаді, Німеччині та ін. При цьому купувати товари найкраще в Америці. Річ у тім, що саме там найширший асортимент та найнижчі ціни. Зареєструватися та здійснити покупки на Amazon може будь-хто. Цей гіпермаркет приймає банківські картки «Віза» та «Мастеркард», тож проблем з оплатою у вас не виникне.

Але все ж таки замовляти товари безпосередньо з сайту «Амазон» українці не можуть. Річ у тім, що дуже мало продавців здійснюють доставлення в Україну через війну та незручну логістику. Ті магазини, які все ж таки відправляють продукцію, використовують послуги американських поштових операторів. У них є суттєві мінуси: дорожнеча доставки та неможливість відстеження посилки. Наприклад, замовивши взуття за 20–30 доларів, ви заплатите за транспортування 40–50 $. Але цієї неприємності можна уникнути, якщо скористатися послугами мейл-форвардингової компанії. Вона здійснить доставку в Україну з Amazon за мінімальною ціною, при цьому дасть гарантію безпеки для вашої посилки.

Чому варто купувати товари на «Амазон»

Цей онлайн-гіпермаркет має такі переваги:

– величезний асортимент. На Amazon представлені мільйони товарів із різних категорій на будь-який бюджет;

– безпека покупця. Цей магазин дає гарантію на продукцію, яка продається на його сторінках. Якщо ви отримаєте брак або товар не буде відповідати опису, то вам повернуть гроші;

– доступні ціни. Якщо стежити за знижками та купувати вироби на розпродажах, то можна придбати брендові речі у 2–4 рази дешевше, ніж в Україні.

До плюсів варто віднести й те, що на Amazon представлені майже всі великі світові бренди. Завдяки цьому ви зможете купувати товари, які були виставлені на продаж на американському ринку. Ще одна перевага онлайн-гіпермаркету полягає в тому, що на ньому продають не тільки нові речі, а й вживані. Коштують вони значно дешевше – різниця в ціні може досягати 50%.

Як купувати через мейл-форвардинг

Щоб без проблем купувати різні товари в США та інших країнах, вам потрібно скористатися послугами mail-forwarding. Така компанія надає послуги логістики своїм клієнтам. Вона має власний склад у вибраній країні, на який вам потрібно замовити товар. Далі він обробляється та вирушає до покупця.

Одним із найкращих мейл-форвардингів в Україні є компанія EasyXpress. Вона пропонує клієнтам широкий спектр послуг та мінімальні ціни на послуги доставлення. Для того щоб почати співпрацювати з нею, достатньо просто зареєструватися на сайті, ввівши необхідні дані. Після цього в особистому кабінеті ви отримаєте власну унікальну адресу, на яку зможете здійснювати покупки.

Далі вибираєте на сайті «Амазон» товари, які вам сподобалися, оформляєте покупку через кошик та вказуєте свою американську адресу. Гіпермаркет надсилає посилку на склад EasyXpress та надає вам трек-номер для відстеження. Його потрібно буде зареєструвати на сайті сервісу з доставки товарів із США EasyXpress. Це дозволить відстежувати замовлення та керувати ним.

Коли посилка прибуде на склад, її опрацюють відповідно до ваших побажань, після чого переправлять до України. Доставка може бути здійснено різними способами:

– морем;

– літаком.

Перший варіант дешевший (4,99 долара за кілограм), але виконується довше (25–35 робочих днів). Другий – дорожчий (8.95 USD), але швидший (4–9 днів). Який спосіб вибрати – вирішувати вам. При цьому варто зважати на те, що останнім часом можуть виникати невеликі затримки на митниці.

Після того як ваше замовлення прибуде до України, ви зможете забрати його самостійно в офісі в Києві. Також компанія надсилає посилки по всій території країни «Новою Поштою» (послуга є повністю безплатною). Питання, пов’язані з митним оформленням, EasyXpress бере на себе, тому вам нічого не треба буде робити. Зазначимо, що в тому разі, якщо офіційна вартість посилки становить менш як 150 євро, вам не доведеться нічого доплачувати. Якщо більше, то на ваше замовлення нараховується мито, яке можна буде сплатити зручним для вас способом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus