USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Як запалювали головні новорічні ялинки Волині: відео і фото з висоти

20 Грудня 2020 15:13
Яскраве свято з піротехнікою, святковими вогнями та виступами дитячих гуртів влаштували в центрі Луцька на честь Дня Святого Миколая. Традиційно, саме в цей день в обласному центрі запалюють головне ялинкове тріо краю.

Цьогоріч природа не балувала лучан снігом, проте не скупилась на густий туман, в якому святкові вогні виглядали таємничо і особливо казково.

Читайте також: У центрі Луцька засвітили головне ялинкове тріо Волині. Фоторепортаж

Як відбувалось святкове дійство з висоти – дивіться на відео луцького відеографа Андрія Дмитрука та на фото Інформаційного агентства Волинські Новини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанка Показати IP 21 Грудня 2020 09:12
Ці ялинки лише на новорічні свята прикрашають та розглядають. А цілий рік вони стоять неприглядні та забуті. Пропозиція: навесні та влітку потрібно їх підживлювати добривами, підливати і т.д.,і т.п. Це жива прикраса площі і міста, а тому потрібно дбати про них Цілий рік, а не лише на черговий Новий рік.
Лучанин Показати IP 21 Грудня 2020 10:00
Карантин?Нє. Не чули. Один одному на голов станемо аби впритул до ялинки станути.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus