USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Яскраві ілюмінації, химерні вбрання та протести: як зустрічали 2020-й у світі

1 Січня 2020 10:56
У великих і маленьких містах світу в ніч з 31 грудня на 1 січня відбулися масові гуляння на головних локаціях в честь святкування Нового року.

Тут і яскраві фаєр-шоу, і неймовірні ілюмінації на новорічних ялинках, і виступи найпопулярніших зірок, химерні вбрання гостей і просто теплі сімейні моменти.

OBOZREVATEL пропонує подивитися, як відзначали свято люди у всіх куточках планети. Серед них: Туреччина, ОАЕ, Німеччина, Чорногорія, Ірак, Китай і багато інших.
У Берліні (Німеччина) під час святкування Нового року провели захоплююче феєрверк-шоу.
Новорічна ніч в Ербілі (Ірак) теж пройшла з феєрверками, які освітлювали нічне небо.
А ось в Подгориці (Чорногорія) в свято духовенство Сербської православної церкви вийшло на протест проти запланованого прийняття релігійного закону, який, за їхніми словами, позбавить церкву її власності. Сотні людей зібралися поза храмом Воскресіння Христового і йшли ходою вулицями міста.
Неспокійно в новорічну ніч було і в китайському Гонконзі, де вже кілька місяців тривають громадянські заворушення. Протестувальники гуляли всередині торгових центрів і на вулицях напередодні Нового року і скандували гасла, продовжуючи просити, щоб їх вимоги були виконані. При цьому поліція в захисному спорядженні заарештувала кількох мітингувальників в масках.
Святкував Новий рік і Сектор Газа. Там палестинці, одягнені в Санта-Клаусів, виконали вогняне шоу, аби привітати жителів в новому році.
Першими 2020 й рік почали святкувати жителі Республіки Кірібаті. Це тихоокеанська держава, розташована в Мікронезії і Полінезії. Там найраніше на планеті настає новий календарний день.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus