USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Які іноземні делегації чекають на Волині

14 Квітня 2016 13:46
У рамках відзначення 25-ї річниці незалежності України у Луцьку прийматимуть представників Польщі, Білорусі та міст-партнерів з інших країн.

Про це йшлося під час засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення річниці.

Начальник управління розвитку, інвестицій та європейської інтеграції облдержадміністрації Юрій Кресак повідомив, що в управлінні проаналізували реєстр угод, які були укладені з облрадою та ОДА. До запрошення іноземних делегацій підходитимуть за територіальним принципом. Так, найбільше серед запрошених представників Республіки Польща та Республіки Білорусь. Йдеться про угоду між Волинською областю та Підкарпатським воєводством про міжрегіональне співробітництво, угоди між Волинню та Люблінським воєводством, Лодзьким воєводством, а також угоду між Волинською облдержадміністрацією і виконкомом міста Брест Республіки Білорусь.

Отже, у Луцьк запросять воєводу Люблінського воєводства, маршалка цього воєводства, воєводу та маршалка Підкарпатського воєводства, Лодзького воєводства, а також голову Брестського виконавчого комітету, Генерального консула РП у Луцьку, Генерального консула України у Любліні та Генерального консула України у Бресті. Окрім цього, пропонують взяти до уваги угоди, укладені між містами обласного значення та містами-партнерами (так, наприклад, до Луцька запросять делегацію з партнерського міста у Китаї).

Голова ОДА Володимир Гунчик просив під час підготовки проведення заходів дотримуватися дипломатичного етикету – радитися з представниками Міністерства закордонних справ. Також під час візиту іноземних делегацій у рамках відзначення Дня Незалежності України визначать відповідальних осіб, адже «не повинно бути так, що приїхав маршалок Люблінського воєводства, і біля нього тільки Беата Бживчи, а він нікому не потрібен». Таким чином, до наступного засідання оргкомітету підготують список запрошених членів делегацій та відповідальних осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus