USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Які продукти для луцьких садочків не купили на тендерах

4 Лютого 2015 09:26
Три тендери на закупівлю продуктів для луцьких садочків не відбулися. Відтак, щоб забезпечити луцькі ДНЗ м’ясом, рибою та молоком, довелося проводити перерозподіл видатків.

Про це стало відомо під час засідання міськвиконкому сьогодні, 4 лютого.

Так, члени міськвиконкому розглядали питання про перерозподіл коштів, які є в розпорядженні міського управління освіти. З статті інших видатків планують «перекинути» кошти на закупівлю необхідних продуктів для міських садочків. Адже два тендери – на закупівлю м’яса і риби - не відбулися з певних причин. А на тендер по закупівлі молока надійшла скарга.

Йдеться про скаргу депутата облради Андрія Турака, яку він озвучив з депутатської трибуни. Зокрема, йшлося про те, що тендерні закупівлі молочних продуктів, з його слів, на Волині здійснювалися з порушеннями.

Відтак, проведений тендер нині призупинили, оскільки цим питанням нині займаються відповідні служби – СБУ та КРУ. Власне, ця ситуація, припускають у міськраді, - тимчасова, мовляв розберуться в цій ситуації, і все налагодиться.

Що ж до риби, то тендер зірвався, бо постачальники неохоче беруть в торгах участь через нестабільність курсу іноземних валют.

Члени виконкому збільшили видатки загального фонду бюджету міста для управління освіти в сумі 297 тисяч гривень

на закупівлю продуктів харчування у період проведення конкурсних торгів та укладення договорів. Перерозподіл відбувся за рахунок зменшення поточних видатків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
SOS Показати IP 4 Лютого 2015 11:59
А в нашому (елітному) садочку №7 все ОК! ми вже платимо по 300грн.раніше платили по 200.(суми доречі я зоокруглюю в сторону зменшення) І от завідуюча нас поставила перед відомом що всерівно цих грошей мало ,так що м"яса діти їсти не будуть! І воші вивести ми теж 3й місяць вивести на можемо!!!!!!!!! не говорячи про те що діти постійно хворіютьЮпоскільки їх навмисно простужують щоб зменшити кількість дітей в групі!
Надя Показати IP 4 Лютого 2015 12:33
От бюрократи. Щороку одна і та ж історія. Діток вашими тендерами не нагодуєш! Їм треба нормально харчуватися для повноцінного росту і розвитку!!! Скільки вже можна!. Нехай члени тендерної комісії попробують самі поїсти манки на молоці.
пані SOS Показати IP 4 Лютого 2015 13:08
в нас такаж проблема на рахунок спец. застужують на лікарняному проводимо до 2- 3 тижнів щоб завести в садочок дитини цілком здорову (хоча багато кого батьки ведуть і з соплями і кашлями) постійно прошу щоб дитині не скидали носочки бо ніжки мерзнуть і як об стіну горохом приходжу забирати ножки холодні носочки в шкафчику і знову застуда це в нас вже продовжується близько 2х місяців так набридло що вже не вожу чекаю весни бо пхати в дитину ліки постійно до добране доведе. ось до чого я веду що в групі постійно присутні дітки близько 5 шт і це хороших знайомих вихователів і працівників садочка, а плата на садочок здійснюється регулярно не дивлячись на відсутнісь.і їм як завжди мало і мало.
правда Показати IP 4 Лютого 2015 13:33
Чому такої проблеми не було раніше. Тендери проходили,дітей харчували.Звичайно були проблеми, але коли начальником управління освіти став Гребенюк діти практично в садочках ГОЛОДУЮТЬ.Куди дивиться Романюк ?Зайнятий будівництвом свого приватного готелю ?
прокурору Показати IP 4 Лютого 2015 13:38
це не просто халатність з боку Гребенюка це злочин перед дітьми.
111 Показати IP 4 Лютого 2015 18:09
В Гребенюка така методика все завалити. Розвалив 15 школу . А його взяли на підвищення, от він і не розуміє, все робить як і раніше, то чому виникають претензії .На звіті міського голови треба спитати в Романюка, доки він буде прикривати Гребенюка?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus