USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Які вулиці у Ковелі декомунізують. Перелік

29 Січня 2016 11:14
Влада Ковеля просить мешканців міста розглянути пропозиції і подати власні рекомендації щодо перейменування вулиць міста залізничників у контексті декомунізації.

Про це повідомляють на сайті Ковельської міської ради.

Так, до 17 лютого 2016 року всі охочі можуть подати пропозиції у відділ містобудування та архітектури Ковельської міської ради.

Нагадаємо, що з ініціативи громадськості Ковеля та відповідно до вимог Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні і заборону пропаганди їх символіки» провели 4 засідання топонімічної комісії.

Комісія розглянула всі подані звернення про перейменування вулиць у місті, а також опрацювала перелік назв вулиць та провулків Ковеля, вивчивши думки дослідників та істориків.

Отже, у новому варіанті вулиці переважно матимуть імена відомих волинян і видатних постатей України.

Список назв, який вноситься на розгляд громадськості.
Свої рекомендації ковельчани можуть надсилати у відділ містобудування та архітектури виконавчого комітету Ковельської міської ради за адресою: Ковель, вулиця Незалежності,73 (каб.103,105) .

Пропозиції подаються у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистого підпису; від юридичних осіб – із зазначенням їх найменування, місцезнаходження, посади і особистого підпису керівника. У пропозиції зазначити, чи згідні з перейменуванням вулиці та її новою назвою, або вважаєте, що доцільно утриматись від її перейменування. Також можна подати власну пропозицію назви вулиці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Думка Показати IP 29 Січня 2016 11:27
Комунисти Суворов та Кутузов...
!!! Показати IP 29 Січня 2016 11:40
Ну все, після цього жити в країні стане краще ))))
Мда Показати IP 30 Січня 2016 12:28
Прадідів великих правнуки погані.... Не знав син українського селянина Микола Ватутін, звільняючи Україну, що його імя будуть плямувати недолугі нащадки.....
люстрована Показати IP 30 Січня 2016 16:17
От перейменування вулиці Федорова на вул. Федорова, треба обов'язково задокументувати, інакше куди списувати бабло.
Olena Показати IP 3 Лютого 2016 08:03
Нічого не потрібно міняти, це є історія. A гроші потрaтє на щось корисне

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus