USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Які видатки в бюджеті Луцька з’являться після створення ОТГ з Прилуцьким

24 Вересня 2019 09:30
Враховуючи рішення Прилуцької сільської ради та Луцької міської Про надання згоди на приєднання територіальної громади Луцька, до бюджету включать доходи та видатки об’єднаної територіальної громади Прилуцької сільської ради після приєднання.

Про це під час оперативної наради у Луцькій міській раді, що відбулася сьогодні, 24 вересня, розповіла директор департаменту фінансів та бюджету Луцької міської ради Лілія Єлова.

«Якщо буде прийнято остаточне рішення, у нас з’явиться об’єднана територіальна громада. Таким чином реверсна дотація зменшиться за наступною формулою: кількість жителів помножена на суму ПДФО. При чому це буде невеличка сума – до п’яти мільйонів гривень. Але це все одно гроші.

Окрім того, після остаточного об’єднання й створення ОТГ, ми будемо фінансувати прилуцьку школу та садочок, а також житлово-комунальну сферу. Повністю все, адже тепер це наша громада», - зазначила директор департаменту фінансів та бюджету по зварешенню оперативної наради у власному коментарі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus