USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У чому полягала робота волинських снайперів з «Беркуту» в Києві?

24 Лютого 2014 13:31
У складі волинських «беркутівців», яких відправили у Київ, було шість снайперів. Але силовики стверджують, що вогнепальної зброї вони навіть в руках не тримали.

Про це стало відомо під час публічного допиту волинського «Беркуту» на сцені Майдану.

Коли керівник «Правого Сектору» на Волині Павло Данильчук почав запитувати одного з «беркутівців» про те, чи були серед них снайпери, він зізнався не відразу.
Каже, що всього їх було близько 6 бійців, але завдання, які вони там виконували, були далекі від їх кваліфікації.

Зокрема, керівник волинського «Беркуту» Дмитро Беляєв заявив, що жодної одиниці вогнепальної зброї його підлеглі не отримували.
Стверджує, що це легко перевірити у відповідних документах. Натомість, снайпери стояли в строю наряду з іншими бійцями та охороняли Адміністрацію президента і Кабінет міністрів.

Каже, що прицільний вогонь зі снайперських гвинтівок вели бійці спеціального спецпідрозділу. Вони мали особливу форму одягу: чорна амуніція та розпізнавальні знаки у вигляді жовтого чотирикутника на лівому плечі та сірий на правому. До якого спецпідрозділу вони належали, чоловік не знає. Але, разом з тим, заперечує той факт,що це були російські силовики. Каже, що за весь час перебування у Києві не бачив там ні одного бійця з Росії. Його слова підтвердили і підлеглі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Стас Показати IP 24 Лютого 2014 13:38
На "Волиньпост" введена цензура. Всі коменти, які викривають пристосуванців та зрадників, видаляються. Ганьба.
Лучанин до Стас Показати IP 24 Лютого 2014 13:54
Розбомбіть їх офіс.побийте журналістів..Риги також з того начинали..уточню ригофашисти..Ким будете ви тоді?
Українець Показати IP 24 Лютого 2014 13:43
Зараз перевіримо. Масалов розподілив з к.ващук гроші на рожищенський район
Українець Показати IP 24 Лютого 2014 13:47
Значить рожище не проплатило
Кіт Показати IP 24 Лютого 2014 13:53
2-я заповедь: Не делай себе кумира и никакого изображения того, что на небе вверху, что на земле внизу, и что в воде ниже земли. Не поклоняйся им и не служи им... Данельчук далеко не безгрішний...
пук Показати IP 24 Лютого 2014 14:00
.Там много заповедей....у тебя Бибилия от Рыга...там их 10 и НЕ убий тоже есть....Дочитай до конца.
Совесть Показати IP 24 Лютого 2014 14:38
Кто дал право судить, унижать, допрашивать - Вас, кто сами ничего не сделал. Половина стоявших на площади, принимавших участие в линчевании ребят , которые тоже пострадали, почему не написали заявления на увольнения c места работы, где руководитель работал на власть, платил ей взятки, врачи, которые работали рядом с врачами-вымагателями и взяточниками, судьи, чьи коллеги выносили противозаконные решения, работники и рабочие фирм, руководители которых причастны к ближайшему окружению Януковича???????? Почему ????????Вот поэтому и беркутята не написали рапорта,что бы других не поставили на их место, которые согласились бы стрелять и пошли бы за деньги на все что угодно, а они стояли и обороняли самих себя, не беря оружие, которое им давали, от которого они отказались. Да и кто они - рядовые милиционеры, еще вчера подставляли свои головы под удар хулиганов, пьяниц, футбольных фанатиков и других разбушевавшихся негодяев, те к которым вы шли за помощью и завтра пойдете.
Анонім Показати IP 24 Лютого 2014 15:01
Хлопці, та скільки вже можна? Беркутята, докажіть свою відданість народу - відловіть той правий сектор та познімайте з них маски. Наведіть порядок!!! Вони не виказують волю народу, а просто викаблучються. Це хуліганство!!!
лучанка до Анонім Показати IP 24 Лютого 2014 19:00
я згідна з анонімом.зберіться беркут і сокіл,відправте данильчука на малу батьківщину нехай у луцьку ним і не смердить.
адмін до лучанка Показати IP 25 Лютого 2014 12:18
Слухай лучанка якби не він Луцьком би так і керував башкаль чомуж ти така геройка не виступала так тоді.
лучана Показати IP 24 Лютого 2014 18:57
данильчук, загрався.ганьба батькам за такого сина
Анонім до лучана Показати IP 24 Лютого 2014 21:04
а що це за придурок ..,,
лучан до Анонім Показати IP 26 Лютого 2014 00:11
вам ніхто не давав права мене принижувати.чи ви як і данильчук уявляєте себе царьком?недоведи господи,щоб він прийшов до влади і ви боялись випустити своїх дітей з домівок
адмін Показати IP 25 Лютого 2014 12:16
бачучи знайомі лиця беркутят можу лише сказати вони без башні, і я навіть не сумніваюсь у їхній участі в боях в Києві. Навіть мав конфлікт з одним із них.
адмін Показати IP 25 Лютого 2014 12:22
і взагалі хай тепер вибачаються і засинають з памят`ю Небесної сотні. Вони знали куди їдуть і що від них там будуть вимагати, вибачень тепер мало. Їм жити з нами в одному місті, яб так незміг.
рооггооллль Показати IP 31 Березня 2014 12:36
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus