USD 39.55 39.80
  • USD 39.55 39.80
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Якою в Луцьку та області буде погода на Водохреще

17 Січня 2022 18:34
Щороку 19 січня православні християни відзначають Водохреще, або Богоявлення, – день, коли Син Божий прийняв Таїнство хрещення в річці Йордан. Цього дня велика кількість волинян поспішає зануритися у крижану оплонку. Чи сприятимуть погодні умови в Луцьку та області святковому дійству, розповіли волинські синоптики.

Як проінформували у Волинському обласному центрі гідрометеорології, 18 січня на території області буде хмарно з проясненнями. Вночі – невеликий сніг, а вдень – без істотних опадів. На дорозі ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 метрів за секунду із поривами 15-20 метрів за секунду.

Нічна температура повітря по області коливатиметься від 2 до 7 градусів морозу, удень – від −2 до +3 градусів за Цельсієм.

Температурні показники у Луцьку вночі коливатимуться від 3 до 5 градусів нижче нуля, вдень – від −1 до +1 градусів за Цельсієм.

19 січня на Волині очікують мінливу хмарність без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 5–10 метрів за секунду. Температура вночі по області триматиметься на позначках −2...-7 градусів за Цельсієм, вдень зберігатиметься в інтервалі від −3 до +2 градусів.

У Луцьку вночі очікують 3-5 градусів морозу, вдень – близько нуля.

Станом на 17 січня температура води у річці Стир становить +0,8 градуса за Цельсієм.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus