USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Якщо хтось не знає про інвестиції у Луцьк, це не означає, що їх немає», - Григорій Пустовіт

3 Лютого 2018 12:15
Виграні міжнародні гранти, значні кошти на галузі освіти та медицини, благоустрій парку та ремонти доріг і дворів: що вдалося зробити новій більшості у міськраді протягом неповного року керівництва, проаналізував виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт.

Про це йшлося під час ефіру програми «Протилежний погляд LIVE» на телеканалі «Нова Волинь» 2 лютого.

«Мені було дивно чути, коли кажуть, що місто не має інвестицій, коли ми отримали мільйон євро гранту на реставрацію вежі Чарторийських, виграли близько мільйона євро гранту спільно з Хелмом на департамент житлово-комунального господарства для приведення перехресть у нормальний стан – розумні переходи, розумні світлофори тощо. Ми продовжуємо співпрацю з НЕФКО, розпочався новий етап і перші кошти вже прийшли. Ми маємо співпрацю з Європейським банком реконструкції та розвитку, виграли грант спільно з краєм Ліппе (Німеччина)», - розповів секретар міськради.

Він відзначив – якщо хтось не знає про інвестиції, це не означає, що інвестицій немає. Григорій Пустовіт запевнив, що місто прибавило у розвитку за останній рік і це можна побачити. Попри закиди екс-першого заступника міського голови Тараса Яковлева про відсутність стратегії розвитку міста, ніколи раніше не виділяли стільки коштів на ремонт об’єктів освіти, значно більше, ніж зазвичай, виділили на охорону здоров’я.

Пріоритетами розвитку міста, зі слів виконувача повноважень міського голови, будуть освіта, охорона здоров’я, житлово-комунальне господарство – ремонт дворів, доріг, здійснення благоустрою. Як приклад позитивних змін у місті за цей рік він навів центральний парк, де роками ніхто не міг почистити канали, облаштувати доріжки та скосити траву. Ці елементарні речі, для здійснення яких потрібна була управлінська воля, здійснили протягом року.

Також Григорій Пустовіт звернув увагу на вулицю Лесі Українки, яку нарешті зробили недоступною для автомобілів. Це ж стосується в’їзду у парк. Усе це новій конструктивній більшості у міськраді вдалося зробити протягом 10 місяців 2017 року. Він запевнив, що міська влада працює над стратегією розвитку міста, яку попередня влада не змогла напрацювати за чотири роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
apis Показати IP 3 Лютого 2018 12:37
https://www.youtube.com/watch?v=EHX7NZS8zAI Ты суслика видишь...
Він Показати IP 3 Лютого 2018 13:56
Більшістьцих проектів—Романюк

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus