USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Яку частину центрального парку Луцька розчищатимуть цього року

22 Січня 2014 15:29
КП «Парки та сквери Луцька» днями має отримати новий трактор для робіт з розчищення зелених зон міста.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів міськради.

Нагадаємо, підприємство створили у 2011 році для догляду за зеленими насадженнями, роботи з облашування парків та скверів міста, визначення їх меж та організації відпочинку лучан. Раніше цією роботою займалося КП «Зелене господарство міста Луцька», після створення нового підприємства частину робіт розділили.

Як розповів директор підприємства Анатолій Трикуш, у центральному парку імені Лесі Українки необхідно цього року розчистити канали. Роботи, з його слів, мають бути проведені за рахунок державного бюджету.

З-поміж планів роботи підприємства на 2014 рік – розчищення ділянки від зупинки «Старий ринок» до центральної алеї. Торік рішенням міськради статутний фонд підприємства збільшили більш як на 100 тисяч гривень. За ці гроші підприємство змогло придбати трактор з обладнанням, днями він уже буде на підприємстві.

Зі слів Анатолія Трикуша, на підприємстві нині працює семеро людей: директор, бухгалтер, майстер і 4 робочих. Середня зарплата минулого року на підприємстві становила 2,5 тисячі гривень. Така заробітна плата виплачувалася людям за рахунок того, що працівники виходили на роботу у вихідні та святкові дні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
як так? Показати IP 3 Лютого 2014 18:38
То ж тільки у 2012 році меліоративну систему чистили для убезпечення підтоплення сельбищної забудови... БЕЗКІНЕЧНІ ПОХОРОНИ ГОРШАМ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus