USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Яких екс-чиновників розшукує Генеральна прокуратура України

28 Лютого 2014 16:30
Генеральна прокуратура України вимагає від нових голів Міністерства внутрішніх справ і Служби безпеки України негайно затримати 24 особи, які причетні до масових убивств людей в центрі Києва в період з 18 по 22 лютого.

Як повідомляє прес-служба Генпрокуратури, серед розшукуваних – екс-керівник СБУ Олександр Якименко, екс-керівник МВС Віталій Захарченко, екс-заступник міністра внутрішніх справ Віктор Ратушняк й екс-керівник спецпідрозділу «Беркут» Сергій Кусюк.

Крім того, розшукуються колишній командувач внутрішніх військ МВС Станіслав Шуляк, колишній Генеральний прокурор України Віктор Пшонка, колишній голова адміністрації президента Андрій Клюєв, колишній заступник голови адміністрації президента Андрій Портнов, колишній міністр юстиції Олена Лукаш і колишній керівник спецпідрозділу СБУ «Альфа» Олег Присяжний.

Згідно з даними слідчого підрозділу Генеральної прокуратури, розшукуються «колишні керівники та співробітники МВС і СБУ», - повідомляє Радіо Свобода.

«Термін виконання зазначеного доручення – 10 діб», – кажуть у Генпрокуратурі.

У відомстві також нагадали, що органи прокуратури розпочали досудове розслідування в кримінальному провадженні за фактами вбивств цивільних учасників акцій протесту. Під час слідства, кажуть у ГПУ, отримали достатньо даних, які свідчать про причетність до скоєння вбивств 74 осіб із застосуванням вогнепальної зброї.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
НЕЛУЧАНИН Показати IP 28 Лютого 2014 16:37
БАНДИТІВ - НА НАРИ !!!!!!!!!!!!
дідо Показати IP 28 Лютого 2014 16:39
Забули про Клімчука,який натравлював прокуратуру на мітингарів.
Анонім Показати IP 28 Лютого 2014 18:33
http://ubop.net.ua/stati/rasstrel-na-institutskoi-byl-srezhissirovan-zaranee.html

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus