USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Яким буде цьогорічний «Бандерштат» у Луцьку

3 Квітня 2014 12:10
Розпочав свою роботу організаційний комітет фестивалю українського опору “Бандерштат-2014″. Творці цьогорічного заходу повідомили про терміни та акценти, на які звернуть увагу під час проведення патріотичного фестивалю:

1. Незмінним організатором фестивалю є Всеукраїнська молодіжна громадська організація “Національний Альянс”. Склад оргкомітету майже не змінився, підготовкою фестивалю займається та сама команда, яка ініціювала його проведення у 2007 році.

2. Попередньо “Бандерштат-2014″ відбудеться у місті Луцьку 1-3 серпня цього року. Місце проведення незмінне: іподром, що на території Центрального парку імені Лесі Українки.

3. Основним посилом, для учасників фестивалю та українського суспільства загалом, є бажання ПЕРЕЗАВАНТАЖЕННЯ нашої країни, пошук нових шляхів розвитку МОГУТНЬОЇ та ВЕЛИКОЇ України!

4. Визначено список тих гуртів з якими ми починаємо вести переговори стосовно цьогорічної участі. Про результати перемовин повідомимо пізніше. Ми врахуємо думку учасників фестивалю, які декілька місяців тому взяли участь у голосуванні, що проводилося у нашій групі.

5. Гутіркова програма буде будуватися з огляду на бажання організаторів запросити до участі у фестивалі тих людей, які мають ідеї та бачення стосовно ПЕРЕЗАВАНТАЖЕННЯ країни.

6. Ми починаємо формувати регіональні представництва фестивалю. Завдання просте – охопити всі регіони країни! Особливо на Сході та Півдні України, а також в Криму.

7. Після оголошення хедлайнерів фестивалю та основних аспектів програми, ми розпочнемо попередній продаж квитків. Про ціну та інші деталі повідомимо згодом.

Найближчим часом представники оргкомітету обіцяють провести прес-конференцію для представників ЗМІ, проте вже повідомили, що "цьогорічний фестиваль стане найкращою та найзмістовнішою подією цього літа".
ДОВІДКА: Всеукраїнський фестиваль української альтернативної музики «Бандерштат» — уперше проведений 2007 року й відтоді став щорічним. Проходить на Волині.
На фестивалі відбуваються виступи багатьох українських гуртів, політичних і громадських діячів та проведення майстер-класів різного спрямування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 3 Квітня 2014 12:14
Тепер понятно де готують бійців для майдану.
Джулія до Анонім Показати IP 3 Квітня 2014 12:19
Так, українська пісня завжди лякала ворогів. А ще-сало, вареники та куліш (вони теж запрошені). :-))))))))))))
Всезнайко Показати IP 3 Квітня 2014 12:51
Знову бідні звірі в зоокуточку три доби будуть полохатись...
Анонім Показати IP 3 Квітня 2014 17:14
ООо гузь точно нову хату добудує....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus