USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Скрябін» у Луцьку: політиків потрібно пересадити у маршрутки

4 Серпня 2014 08:46
Єдиним фестивалем, який має ідею, назвав лідер гурту «Скрябін» Кузьма «Бандерштат-2014: перезавантаження».

Гурт виступив хедлайнером головної музичної сцени фестивалю 3 серпня.

Цього разу виконували переважно енергійні та гостро актуальні пісні. Так, у пісні «Модна країна» Андрій Кузьменко замінив один рядок на слова «а може Путін під на…». Йому підспівували тисячі глядачів.

Лідер «Скрябіна» у проміжках між піснями як завжди дотепно звертався до публіки, кепкуючи над політичною ситуацією в країні.

«П’ятий раз поспіль ми щось думаємо, малюємо у своїй голові, приходить черговий чувак і все, що він говорить по телевізору можна перекласти трьома-чотирма словами, самі знаєте, якими», - сказав Кузьма перед виконанням пісні «Кинули».
Втім, він не забував віддати шану воякам, які відстоюють єдність України на Сході. З його слів, саме їм адресовані аплодисменти цього вечора.

Дісталося від Кузьми політикам.

«Є маса різних рецептів, як можна тих козлів повернути до нормального життя. У Луцьку є ох*ренний завод комфортабельних автобусів «Богдан». Але я не розумію, чому людина, яка володіє тим автобусом, сама на ньому не їздить. Я пропоную, щоб навколо Верховної Ради стояли маршрутки та розвозили їх додому, але з тими людьми, які їдуть в той же бік і чекають вже годину із тим ацетоном з-під пах. Чому ми звикаємо до того запаху, а та с*ка не звикає? В маршрутку кожного з тих козлів на місяць! Тому що наші діти на війну йдуть, а їхні діти не йдуть», - звернувся до бандерштатівців Кузьма перед виконанням пісні «Маршрутка».

Кузьма запропонував усім гостям «Бандерштату» зібратися через сорок років на цьому ж місці. Після цього пролунала пісня «Старі фотографії».
Під акорди пісні «Мама», зі сцени викинули публіці сотні синіх та жовтих повітряних кульок.



На біс «Скрябін» виконав «щось таке, що більше не повториться» - сороміцькі коломийки, написані спеціально для «Бандерштату». «Поки тут на «Бандерштаті» «Скрябін» виступає, під кремлівською стіною хорий Путін ср..є», - розпочав коломийки Кузьма. Ця композиція сподобалася глядачам чи не найбільше.

А завершився виступ легендарного гурту піснею «Сам собі країна», яку Кузьма виконав із синьо-жовтим прапором у руках. Насамкінець, лідер «Скрябіна» назвав «Бандерштат» єдиним фестивалем, який має ідею, та зізнався, що йому приємно бути причетним до цього заходу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Церковна миша Показати IP 4 Серпня 2014 09:54
А чого ж "ідейний" Кузьма їздить по іншим "не ідейним" фестивалям? А як же Сорочинська ярмарка, на якій люди дійсно духовно збагачуються і мають нагоду реально побачити наскільки багата культура України? Крім того, організувати розвагу із стрільби по мішені з портретом людини, безвідносно Путін, Обама, Гітлер, Порошенко, вважаю неприйнятним.
Епоха СКРЯБІНА Показати IP 3 Лютого 2015 08:33
Остання подорож до Луцька....... Царство Небеснеє і Вічний спокій... тобі УКРАЇНСЬКИЙ Цой...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus