USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ялинки з Волині військові на передовій прикрасили «подарунками від сєпарів»

31 Грудня 2016 13:23
Незважаючи на те, вдома ти чи на передовій, де триває неоголошена війна, навіть якщо не перестають вибухати гранати, чути свист куль, навіть якщо поряд немає рідних і близьких людей, з ким особливо хочеться розділити радість свята, навіть якщо ти поранений і на лікарняному ліжку, навіть якщо неймовірно боляче від думок про те, що і цей Новий рік для України не став мирним, свято усе дно приходить.

Про це повідомили у прес-службі Волинського ОУЛМГ.

Волинським військовослужбовцям, які зараз на передовій, цього року надзвичайно хотілося прикрасити ялинку чи сосну, яка виросла у рідних лісах. Якось про це хлопці натякнули волонтерам. Ті, відповідно, розповіли про таке бажання наших захисників волинським лісівникам – і в результаті ялинки та сосонки з новорічної плантації Мощаницького лісництва державного підприємства «Цуманське лісове господарство», поштою були відправлені на передову.
«Як бонус. Разом із продуктами харчування, які вдалося зібрати завдяки небайдужим громадянам, – зазначає волонтер із смт Цумань Володимир Шнид. – Бо ж, звісно, перш за все хлопців маємо забезпечити всім необхідним. Приємно, що до такої роботи долучається багато небайдужих: от школярі із Карпилівської та Цуманської шкіл, Будинку школяра плетуть маскувальні сітки, лісівники та й просто місцеві громадяни допомагають продуктами, теплими речами. Хлопці це цінують».
І як же тепер приємно отримувати на телефон повідомлення з ось такими фото та словами вдячності. Ці деревця створюють шматочок затишку там – для тих, кому ми завдячуємо можливістю мирно та яскраво святкувати тут…
«Чим зазвичай прикрашають? Подарунками від сєпарів та усілякими підручними засобами», – крізь біль жартує з цього приводу заступник керівника громадської організації «Цуманська Спілка ветеранів АТО та волонтерів» Віктор Левун, який із власного досвіду знає, що таке рани війни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus