USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Янукович хоче свідчити проти українських політиків

19 Січня 2017 19:36
Екс-президент-втікач Віктор Янукович готовий дати свідчення у режимі відеоконференції та оприлюднити докази вини українських політиків у розстрілах на Майдані.

Про це він заявив у інтерв'ю РИА Новости, пише Вголос.

«Так, звичайно, готовий. Однак в ГПУ категорично відмовляються від цього. Бояться почути правду. Згадайте нещодавній допит мене як свідка в Ростовському суді. Його ж всіляко намагалися зірвати. Нинішня влада не зацікавлена у встановленні істини», - заявив він, відповідаючи на запитання, чи готовий він дати свідчення у цій справі в режимі відеоконференції.

«Про всі події, безпосереднім свідком яких я був, я розповів на відеодопиті 28 листопада. Тут же мова йде про нові докази. Ми збираємося передати ряд документів українським правоохоронним органам, але ключові свідки хвилюються про свою безпеку і не готові дати свідчення українському слідству, яким зараз керують безпосередні організатори вбивств на Майдані», - додав він.

За словами Януковича, за три роки українське слідство не змогло дати «правдивої відповіді на питання, хто розстрілював людей», тож він вирішив звернутися до міжнародних організацій та іноземних держав з вимогою провести міжнародне незалежне розслідування цієї трагедії.

Нагадаємо, 18 січня ЗМІ опублікували копію листа екс-президента України Віктора Януковича до глави РФ Володимира Путіна з проханням ввести війська в Україну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сераховичі Показати IP 19 Січня 2017 19:43
Випадково він не хоче повернути хоч частину награбованого? А владі пора зайнятись поверненням активів янека , а не займатись нікому не потрібними "відеоконференціями".
!!! Показати IP 19 Січня 2017 20:48
А випадково теперішня влада не хоче перестати красти??!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus