USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Янукович не назвав власників Межигір'я

28 Лютого 2014 17:15
Віктор Янукович заявив, що є власником лише одного будинку в Межигір’ї, а інші будівлі належать іноземцям. Він же частину з них орендував.

На прес-конференції в Ростові-на-Дону він сказав, відповідаючи на запитання, про його резиденцію, яку парламент повернув у держвласність: "Це найбільше питання".

"Я є власником, офіційним власником будинку на 620 квадратних метрів – там, у "Межигір’ї". Я живу в цьому будинку з 1999 року. Після того, як на мене був замах у готелі "Національний", президент Кучма запропонував мені зупинятися, коли я приїжджаю до Києва, на закритій території – і з того часу я там живу, перебуваю", - повідомляє заяву Януковича Українська правда.

"Потім було два укази Кучми, потім указ президента Ющенка. Вони мені передали цей будинок у вічне користування. Але він був на балансі Державного управління справами. Він дуже старий, його потрібно було ремонтувати – я його почав ремонтувати. Відремонтував", - розповів четвертий Президент України.

"Коли прийшла влада – нова (сказав зі сміхом у голосі - ред.) – вони спробували знову мене виселяти з цього будинку. Але в результаті надійшла пропозиція, щоб я його купив", - заявив Янукович.

"І я за цей будинок заплатив своїми грішми, які в мене були задекларовані. Я продав усе, що в мене було в наявності, на той час, і заплатив 3 мільйони 200 тисяч доларів за цей будинок. Під яким завжди там було 1,7 гектара землі. І я завжди там жив", - заявив він.

За словами відстороненого президента, усі інші будівлі й територія Межигір’я йому не належала.

"Усе інше, що там зараз є, – це не належить мені. Частково я орендував частину приміщень. Ну, звісно, я не міг літати на повітрі, по повітрю, я їздив по цих дорогах там – і я ці приміщення орендував для того, щоб виконувати функції глави держави. Це – і мій офіс, і все інше", - сказав Янукович.

"Усе, що там (журналісти) показували, – це гарні картинки. Є реальні власники – і, я думаю, ви скоро почуєте (про них), тому що міжнародні адвокати дуже скоро будуть звертатися в суди. Тому що ця власність не є українською. Ось так", - заявив він.

"Усі розмови у відношенні того, що мій старший син – власник цього, – цього ніколи не було. Ніколи навіть про це не чув. Це придумали вже зараз, на ходу. Тому всі красиві картинки, уся ця ілюстрація, яка була зроблена (з Межигір’я) для моєї дискредитації – це такий, знаєте, політичний трюк", - додав Янукович.

"І все, що стосується коштів, грошей, власності за кордоном – у мене ніколи жодної власності не було, я нею не володів, у мене ніколи не було жодних рахунків за кордоном. Я публічна людина. У мене все, що було, – було задекларовано. І все було на моїх рахунках. Тому це все – порожній дзвін", - сказав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Андрій76 Показати IP 28 Лютого 2014 17:30
От урод. Подивився тільки-що його прес-конференцію...У мене склалось враження ніби дивився циркову виставу. Я не я-і хата не моя. На два"прямих"питання про розграбовану казну і закордонні рахунки спочатку дипломатично"уникнув"відповіді, а потім,в кінці взагалі заявив,що у нього немає ніяких закордонних рахунків і нерухомості. А швейцарські банки які заблокували його рахунки і рахунки ще 20-ти високопосадовців України-це значить такі собі"клоуни"яким нема більше чим занятися як оббріхувати бідного,нещасного ЗЕКА...
Анонім до Андрій76 Показати IP 28 Лютого 2014 18:55
Одна єдина поправочка, заради правди. Жодний банк, жодний представник будь-якого банку будь-якої країни жодного разу не назвав його ім'я і взагалі будь-чиє ім'я. Якби рахунки були, то вони б чітко сказали що заблокували саме його рахунки, раз вже його оглосили в розшук.
дО анонім Показати IP 28 Лютого 2014 21:27
ти не анонім на ган..он ще ви писаки не попустилися ще стоїте горою за свого царя! ви всетаки дійсьно хворі люди і ваш цей повністю хворий на голову дибіл в своєму дусі як завжди два слова з"язати не міг повний ДИБІЛ!Невже ви думаєте що можна повірити в те що пліте ця тварь або пройде знову ваша затерта політика на рахунок того що "Жодний банк, жодний представник будь-якого банку будь-якої країни жодного разу не назвав його ім'я і взагалі будь-чиє ім'я" не буде такаго як раніше все буде ДОВЕДЕНО !це раніше ви з людей робили дурнів !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus