USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Янукович у супроводі посиленої охорони відпочиває у Волгограді, – ЗМІ

19 Серпня 2016 12:17
Екс-президент-утікач Віктор Янукович був помічений на дорогій яхті у російському Волгограді.

Як повідомляє 24tv з посиланням на волгоградське видання "Соцінформбюро", трипалубна яхта, на якій відпочиває Янукович, може належати його синові. Екс-президент подорожує Волгою у супроводі катера охорони.

Візит Януковича був підготовлений заздалегідь, за його безпекою стежила не лише особиста охорона, але і працівники російського МВС, пише видання.

Один із журналістів, який вів зйомку берега з катера на Волзі, спробував сфотографувати судно. Охорона Януковича, виконавши кілька небезпечних розворотів і мало не потопивши катер, наблизилася до журналіста. Силовики зажадали видалити фотографії, а після відмови "погрожували якимись великими проблемами".
За даними джерела, Янукович відвідав Волгоград вдень 18 серпня. Він "оглянув музей-панораму Сталінградська битва і Мамаєв Курган", причому на час його візиту доступ інших людей в музей був обмежений.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Всезнайко Показати IP 19 Серпня 2016 12:41
А де Янукович на фото?
Вольдемар до Всезнайко Показати IP 21 Серпня 2016 11:03
В пи..е
Ірина Показати IP 19 Серпня 2016 13:33
дайте йому спокій, гляньте до чого нас довели любі наші обранці, які тарифи нам вішають на шию. знаючи до чого це дійде більшість людей тим студентам на майдані вломила б, щоб подавилися тим єврейським союзом, хай їдуть собі туди і дадуть нам спокійно жити.
Ветал до Ірина Показати IP 19 Серпня 2016 14:01
Ірино Ви що дурепа!!!!!
Вася до Ірина Показати IP 19 Серпня 2016 15:00
Лікуйся, шановна. Чи може тобі добре було при янеку жити? Була така когорта "наближених". Якби янеки піднімали тарифи - зараз би не було так важко. Якби вони не організували коза-ностру, можливо і жили б ми краще і майдану не було б. А таким як ти недалекому не те що в ЄС, тобі і в Україні не місце. Їдь в паРашку - там адин смотрящий і купа посудин при владі. Але тобі і там не сподобається, бо в них комуналка ще дорожча..
я Показати IP 19 Серпня 2016 14:14
досі всі проблеми через Яника. А теперішні падли чим кращі.
я Показати IP 19 Серпня 2016 14:34
Ветал ти пішов на майдан якби знав що буде таке як зараз. Я НІ.
Viktor Показати IP 19 Серпня 2016 14:58
Досить вже навішувати ЯРЛИКИ... МАЙДАНУТА влада так і не надала достовірних доказів, що НЕБЕСНУ СОТНЮ розстрілювали за вказівкою Януковича.... Можливо, наказ стріляти по людяхдав Пашинський або Яценюк? Або ж американські федерали.... Так, Янукович зек, але ж ЙОГО обрали на чесних і демократичних виборах.... Зрештою, він останній ПРЕЗИДЕНТ цілісної України ще з Кримом і Донбасом..... І те, що трапилося із Україною анексія Криму та війна на Донбасі -- не винна Януковича, а вина народу, яким так легко зманіпулювали..... Янукович = Порошенко , вони однакові, щоправда Петя розумніший з огляду на свою національність....
Юрист Показати IP 19 Серпня 2016 15:37
Янукович продавав суверенітет по частинах, але в Крим можна було їхати без паспорта. А любі друзі його здали без єдиного постріла. Можна було хоча би одне село чи містечко втримати, розклад сил був би зовсім інший. Договорняки кругом, а ви люди дивіться, що вам впарює пропаганда по телевізору.
добряк Показати IP 20 Серпня 2016 10:10
Ти дивись як активненько загавкала московская свора

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus