USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Янукович звільнив, Янукович призначив: кадрові перестановки від президента

17 Січня 2014 21:59
Президент Віктор Янукович підписав указ про звільнення глави Адміністрації президента Сергія Льовочкіна і призначив його своїм радником.

Відповідний указ розмістили на сайті глави держави, - інформує Українська правда.

ЗМІ серед можливих кандидатів на його посаду називають Віктора Медведчука, Віталія Захарченка та Андрія Клюєва.

Як відомо, після розгону мирного мітингу на Майдані Незалежності 30 листопада Льовочкін написав заяву про відставку, однак Янукович її не задовольнив.

Пізніше президент ввів нову посаду в адміністрації - заступника голови АП - та призначив на неї Юрія Чмиря, який керує гуманітарним напрямком і відповідає за комунікацію адміністрації з іншими органами влади та ЗМІ.

Окрім того, президент звільнив з посади командувача Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковника Геннадія Воробйова.

Генерал Воробйов займав пост командувача Сухопутних військ Збройних Сил України з листопада 2009 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus