USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Янукович буде карати чиновників, які відпочиватимуть не в Криму

30 Червня 2010 08:31
Президент України Віктор Янукович пообіцяв покарати чиновників, які проведуть літню відпустку в Туреччині, а не в Криму.

Про це повідомив голова Верховної Ради Криму Володимир Константинов, - пише «Фокус» .

«Побачите, що хтось не приїхав до вас, відразу ж сигналізуйте нагору. Дізнаюся, що хто з міністрів відпочиває не в Криму, то вирахую по перше число», - процитував Константинов Януковича на зустрічі з головами районних рад та секретарями міських рад.

Янукович має намір провести свою літню відпустку в АРК. Там же президент відсвяткує 60-річчя.

За словами Константинова, Янукович приїде до Криму на наступний день після ювілею - 10 липня.

Весь липень президент планує провести на півострові, поєднуючи відпочинок і роботу. Зокрема, Янукович має намір під час відпустки відвідати кримські регіони і підприємства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
VlaSSовець Показати IP 30 Червня 2010 10:05
А не хоче він для початку на "Таврію" пересісти? Мешти зі страуса на ДЄРЬМОнтінові змінити? Синочок його Вітюня нехай не на Байкал на джипах катає, а по донбаських териконах чи в "куротне місто" Маріуполь мотане...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus