USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Янукович обманув, що відпочивав із дружиною?

19 Серпня 2010 12:16
Піарники українського Президента «прокололись», коли в матеріалі про нинішню літню відпустку Віктора Януковича розмістили його фотографію із дружиною. Людмили Янукович поряд з чоловіком не було.

Про це повідомила «Волинь-нова» з посиланням на інформацію газети «Новая».

Раніше повідомлялось, що Людмила Янукович була разом із чоловіком на відпочинку в Криму і навіть власноруч готувала йому рибу. Аби проілюструвати відпустку, піар-команда Президента надала пресі світлини з відпочинку.

Однак газета «Новая» стверджує, що ці фото були зроблені не нинішнього літа, а ще у 2004 році.

Як розповіли виданню люди з оточення дружини Януковича, замість гучного столичного життя вона вирішила усамітнитись у своєму заміському будинку на окраїні шахтарської столиці і присвятити себе вихованню онуків.

Кажуть, що перша леді стала дуже віруючою людиною і будує на свої заощадження церкви не тільки у рідному Єнакієвому, а й по всьому Донбасу. Час від часу вона приїжджає у дитячі будинки і притулки, де від імені фонду «Від серця до серця» роздає сиротам подарунки.

За словами сусідів Людмили Янукович, більшість свого часу вона проводить вдома і лише зрідка вибирається кудись відпочити. Найулюбленішими її розвагами залишаються походи в театр і сусідній з їхнім будинком супермаркет.

Востаннє Людмила Янукович потрапляла в об’єктиви фото- і відеокамер у лютому цього року на інавгурації чоловіка. Після цього її жодного разу не бачили поруч із Президентом на світській вечірці чи офіційному прийомі, де дружина глави держави має бути по протоколу. Вона навіть не приїхала на святкування 60-річчя Віктора Федоровича у резиденцію «Залісся».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Піарщик Показати IP 19 Серпня 2010 12:43
Вибачте, недопрацювали трішешки... Наступного разу виправимось, Віття!
Віття Показати IP 20 Серпня 2010 16:30
Ну ви, рєбята, гоните! На фіга так попалили! Пацанва ви зєльоная!!!!!
Ястребок Показати IP 20 Серпня 2010 18:06
А ви думали! Справжніх професіоналів до тєла Віктора Фьодоровіча не підпускають - туди потрапляють лише ті "піарщеґі", які добре вміють, вибачте, між сідницями лизати. Ото їхня робота. А в усьому іншому - очікуймо ще не таких казусів...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus