USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Японія хоче провести розслідування відносно ВООЗ

16 Травня 2020 20:18
Японія хоче провести розслідування щодо реагування Всесвітньої організації охорони здоров’я на пандемію коронавірусу.

На загальних зборах ВООЗ, які розпочнуться в понеділок, 18 травня, японська сторона запропонує Євросоюзу провести справедливе і незалежне розслідування. Про це заявив прем’єр-міністр Японії Сіндзо Абе, передає Gazeta.ua з посиланням на The Mainichi.

«Японія закликає розслідувати відповідні дії ВООЗ на пандемію коронавірусу. Пропозиція буде зроблена на загальних зборах ВООЗ, які розпочнуться в понеділок», – заявив Абе.

Крім того, японський міністр закордонних справ наголосив, що розслідування щодо ВООЗ повинен проводити незалежний орган.

Як повідомлялося, Китай відхилив численні прохання Всесвітньої організації охорони здоров’я допустити її до участі в розслідуванні походження COVID-19.

Раніше Дональд Трамп назвав ВООЗ «прокитайською» і звинуватив її в поганому управлінні і приховуванні даних про поширення коронавірусу. 14 квітня Трамп доручив своїй адміністрації призупинити внески в ВООЗ на час аналізу її роботи. Однак сьогодні стало відомо, що внески відновляться, але в обмеженому обсязі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus