USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Яценюк вимагає від Януковича всі посади в Кабміні

29 Січня 2014 13:11
Янукович запропонував Яценюку посаду прем'єра. Для початку діалогу з президентом в опозиції хочуть почути пропозицію про повний контроль над урядом, інформує "Дзеркало тижня".

Опозиція готова обговорювати можливість своєї роботи у Кабінеті міністрів України, якщо у них буде можливість отримати всю повноту відповідальності в уряді, заявив лідер парламентської фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк.

"Посада прем'єра не має жодного значення, якщо опозиція не отримає всю повноту відповідальності за справи України", - сказав він журналістам.

"Ми хочемо почути від президента України конкретну - посади ми не приймаємо - пропозицію, яка передбачає, що українська опозиція отримає всю повноту відповідальності у Кабінеті міністрів України. Тоді ми можемо вести дискусію серед опозиційних сил про те, що з одного боку є Віктор Янукович, який представляє одну частину України, з іншого боку є українська опозиція, яка балансує безмежну владу Віктора Януковича", - додав Яценюк.

Як відомо, Яценюк відмовився від пропозиції Януковича очолити Кабмін, заявивши, що цей пост не є самоціллю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
Луцьк Показати IP 29 Січня 2014 13:13
Воно ще щось ВИМАГАЄ? Воно для майдана - НІХТО!!!!!!!!!
Коля Показати IP 29 Січня 2014 13:20
Я за Яценюка . Я був на майдані. йому посаду запропонували не зря
Анонім до Коля Показати IP 29 Січня 2014 14:22
бандерівці ведуть жида до влади над собою, Гебельс перевертається в труні.
Назар Показати IP 29 Січня 2014 13:23
для майдана може і ніхто. але собі доб"ється що хоче. молодець що такий
ніндзя Показати IP 29 Січня 2014 13:31
не зря людей зганяли на Майдан. тепер і можна вибрати собі крісло. Яка різниця хто за кого і за що стояв. головне результат. пройде трохи часу і знов будуть один одного об---ти . а простота на майдані кричить і мерзне. самі виннні . нічого вам не поміняється
лілька Показати IP 29 Січня 2014 13:32
а хто для майдану хто? там хтось щось комусь винен?
Олег до лілька Показати IP 29 Січня 2014 15:06
Яйценюк говорить і вимагає від імені майдану. Він вже корону на голову надів і бачить себе президентом!!
Майданівець Показати IP 29 Січня 2014 13:39
Люди стояли мерзли, получали травми, вмирали - а ціль - влада кролику ))
Анонім Показати IP 29 Січня 2014 13:45
http://obozrevatel.com/politics/78592-majdan-vyiklyuchit-legko-berkut.htm
аааа Показати IP 29 Січня 2014 13:53
а кому влада? тим хто не хоче робити а стоїть на майдані? напевно у них грошей багато що там стоять. бо нам нема часу туди їхати а то з роботи виженуть а сім"ю треба кормити
думайте до аааа Показати IP 29 Січня 2014 14:10
на майдані платяться так звані "добові" 200-400 гривень за добу,плюсбесплатне харчування ,а основна маса людей там безробітні,так що для них це щей непаганий заробіток,тількі невже вони думають,що вони щось вирішують-наівні,вирішувати завжди буде той хто платить,а на майдан витрачається 1-2 мільони долларів в день,і ті хто виділяє ці гроші роблять вигляд,що їх цікавить думка овець,як тількі вони досягнуть того чого хочуть фінансування перекриють і вівці самі розвйдуться.
думай також до думайте Показати IP 29 Січня 2014 15:12
чи ти отримував (ла) такі гроші, чи маєш факти, що їх комусь платили. Думаю, якби там так платили ти б там був (була) серед перших. От як киданули антимайдан це усі бачили!
думайте до думай також Показати IP 29 Січня 2014 16:00
фактів повно,кому цікаво,той знайде,в кого є голова той розуміє що дрова,дизпаливо,одяг,бензопили,дизельгенератори,біотуалети,спальні мішкі,намети,медикаменти,сцена з освітленням і апаратурою ,та можна багато чого перечилити,з неба не падають,лікірі,медсестри ,повари-теж бескоштовно працювати не будуть,а скількі одноразового плсуду,ЦЕ все з відкісь береться,чи ти вирішив що воно з неба падає?Атисячі мішків для барикад,що самі прибігли?Ненакорми ,не завези дров,вимкни дизельгенератори,закрий медпункти і не треба ніякого розгону.Що стосується мене то я туди-би не піщов і за 10000гр на добу,я не вівця і мною керувати за шматок ковбаси ніхто не буде,в мене є сві переконання ,використовувати себе у протистоянні одних мільонерів з іньшими я не дам,а вас використали в 2004 і викінули,те саме буде і зараз,вірьте далі у казку,що жидів ,мільонерів і американбців цікавить ваше майбутнє,наступайте на граблі -це ваше діло,а моі слова перевіриш через півроку,якщо все минеться миром і вас не поженуть на убій,то ви станете ще біднішими як є,бо затрачені гроші вони будуть повертати,вони іх вам не подарують.
тетяночка Показати IP 29 Січня 2014 13:53
майданівця поставте і буде всім весело і процвітатиме Україна. і крісло на майдані треба
Арсеній Показати IP 29 Січня 2014 13:58
а що на майдані знали за що стоять і розуміли щось? зібрали як стадо овець і поїхали на столицю. тепер Яценюк буде усіх годувати з Кличком
петро Показати IP 29 Січня 2014 14:53
хіба на майдані комусь заплатили? якщо так то тепер все ясно. треба їм казати що гроші закінчились прийдете пізніше ще як трошки грошенят підзберуть. І цікаво хто цей мільйонер хто платить їм гроші????? по друге чому тоді звертаються до людей щоб передали гроші на майдан? покажіть ту скнару що просить грошей і там напевно платять тільки тим хто на сцені програму веде а решта зокрема того що привезли неживого з області йому ж ніхто не платив . дурників найшли на майдані одні получають а другі пахають майданіщеееееееееееее
Луцьк Показати IP 29 Січня 2014 15:10
Знаю про двох алкашів, які приїхали з майдану. Заплатили стільки, що напилися і ще гроші залишились.
київ до Луцьк Показати IP 29 Січня 2014 15:35
Що б ти з'їв, щоб не пи....
Луцьк до київ Показати IP 29 Січня 2014 15:40
Ти, мерз*** бандерівська, правда не подобається?
Лучанка Показати IP 29 Січня 2014 15:12
Слухай Арсеній ти,напевно десь головою шарахнувся. Що на майдані стоять дурні люди, що коли відстоюють правду всі наші луцькі стдуенти дурні, так мало, авле серед них є розумні,але їх ніхто не поставить до влади.Наша молодь вступила, бо не може терпіти . Ти сидиш видно у кріслі чиновника,впер твій тато чи кум.А наша молодь,тобто ми без роботи, не тому що ми дурні,тому,що нам не платять нічого,працюємо за зарплату раба.Що ми можемо. Можете ви,бандити, все покрали, прихватизували, поставали бізнесменами,нас гнобите.Вам добре. А Яценюку не треба той пост, дурні ви у нього і так грошей греблю гати.Це ти стадо дохлих овець.А ми люди,не то що ти .Вали до кацапів і там жий.Є у нас багато молодих і розумних,яких можна ставити до керма.Але без старих кадрів обійтися не можна.
петро іванович до Лучанка Показати IP 29 Січня 2014 15:37
Ви хоч сама зрозуміла, що хтіла сказати?
Андрій Показати IP 29 Січня 2014 17:14
А не подавиться кролік сєня тою морковкою, що хоче з'їсти?! Щодо збору коштів на майдан, то за перевіреною інформацією туди доходить близько 10 %, а решта - в кармани. Шкода тої бабусі яка віддає свої останні 100 грн. за які потім якесь бидло буде шикувати в дорогому ресторані.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus