USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.00

Яценюк зобов’язав Гунчика оприлюднити витрати

24 Березня 2015 17:15
Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк дав обласним керівникам, серед яких і голова Волинської ОДА Володимир Гунчик, завдання опублікувати на сайтах їхніх відомств всю інформацію про виконання бюджетів: скільки грошей отримали і на які статті їх витратили.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

Звіти чиновники повинні надавати щотижня. Для того, щоб налагодити систему, прем’єр дав місцевим керівникам один місяць.

Зробив він це для того, щоб «люди бачили, що сплата податків в країні має конкретний результат. Десь відремонтували дорогу, десь школу. Там заплатили зарплату, пенсію, соціальні виплати».

Яценюк наголосив, що прозорість використання державних грошей – вимога сьогодення. Це не гроші чиновників - це гроші країни, кожного українця, який сплачує податки. Це гроші кожної компанії, яка дає роботу і також платить податки в державну казну. Це гроші, які повинні використовуватися на кожного українця і на відновлення держави в цілому.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
петя Показати IP 24 Березня 2015 17:24
Але й опір старої системи йде на місцях!!!.... Це жах. Що вже тільки старі хабарники не видумують про Яценюка.... Так не хочеться втрачати такі легкі доходи.....Невже тільки смерть допоможе побороти системи і схеми?!
Анонім до петя Показати IP 24 Березня 2015 19:03
Народный депутат Сергей Каплин, член крупнейшей в украинском парламенте фракции "Блок Петра Порошенко", предлагает создать в Верховной раде Украины комиссию по расследованию деятельности премьера Арсения Яценюка, которого на прошлой неделе обвинили в сокрытии коррупционных схем. Соответствующий проект постановления зарегистрирован в понедельник. Или ты серьезно веришь в то, что Яценюк - белый и пушистый?
мент до Анонім Показати IP 24 Березня 2015 19:35
Каплин - ши*ик і при*урок - тільки тупий цього не бачить. А стара корупційна галоша звинувачує в тому Яценюка, що і зробила банда самої галоші (підстава, одним словом) - це і є опір СТАРОЇ СИСТЕМИ.
Побороти до петя Показати IP 25 Березня 2015 11:23
системи і схеми допоможе тільки захід "піти" з влади яценюка і всіляких петь ( в т. ч. і порошенка).
Толік Показати IP 24 Березня 2015 18:05
Нічого не змінилось. Тільки люди загинули і гинутьа ті що блія корита розкрадають країну і далі
Штефан, Луцьк до Толік Показати IP 24 Березня 2015 19:09
Я в шоці! Нічого не змінилося! Як було за Януковича той же самий дериман творять зараз шоколадний Порошенко з Кулявлобом!
Анонім до Штефан, Луцьк Показати IP 24 Березня 2015 19:22
При Яныке кровь не лилась и бакс был по 8 гривен. А сейчас единственная стабильная вещь на Украине - это заработная плата работающих людей.
до Анонім до Анонім Показати IP 25 Березня 2015 00:08
Їдь в Расєю там є Янек і дешевий долар. Все, що тобі треба.
Анонім до до Анонім Показати IP 25 Березня 2015 09:03
Не волнуйся за меня. Там, где я живу уже минимум половина товаров, в том числе и продуктов питания - российские. Правда вопрос возникает, а куда вы свои товары девать будете? Европе они не нужны, а сами вы добиваетесь того, чтобы ни Россия ни мы ими не пользовались.
маша до Анонім Показати IP 25 Березня 2015 09:47
российские продукты питания, ето что собачий корм или щи?
123 Показати IP 25 Березня 2015 08:31
І чого люди мають їхати в росію, невже вас влаштовують такі ціни, погіршення життя, люди висловлюють свою думку, чи тепер не можна мати своєї думки, бо ти зразу сепаратист - це не правильно, чи це така в нас європа? А до уряду дуже багато питань собі життя вони не погіршили і своїх дітей на війну не відправили, хоча тепер за яником дуже багато хто шкодує даже ті, що стояли на майдані.
Оксана Показати IP 25 Березня 2015 09:58
Ви кацапи хоч усріться але я ЛЮБЛЮ УКРАЇНУ це моя держава, це моя земля і моїх батьків і прадідів. Я і мої онуки ніколи не поїдуть на Байкал відпочивати, буряти не мої брати..... Я живу в Європі. Я ніколи не буду любити той ЗБРОД що населяє територію що зветься Росія.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus