USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Росія може визнати Януковича легітимним президентом, - думки волинян

28 Лютого 2014 07:02
Волинський громадський діяч Геннадій Кожевніков застерігає усіх щодо можливого нового кровопролиття.

Круглий стіл, який зібрав істориків, громадських діячів, політологів, аби знайти шляхи виходу суспільства з кризи, відбувся сьогодні, 27-го лютого, у Луцьку. «Якщо Україна зараз покаже приклад стабільності, то цей приклад візьме російське суспільство. Там вже істерика», - наголошує голова Волинської громадської організації «Захист прав споживачів» Геннадій Кожевніков.
Він вважає, що нагальний крок, який потрібно негайно зробити в Україні - озброїти кримських татар: «Тепер Росія включає план «Б»: встановлюють свої прапори на адмінбудівлях Криму, скоро покличуть до себе Януковича, якого, скажуть, що визнають як легітимного президента, й в Україні знову буде литися кров, багато крові. Якщо проаналізувати, то на півострові стоїть наша морська піхота, наш спецназ, 25 тисяч солдат внутрішніх військ, але хто ними керує!?», - наголосив громадський діяч.

Геннадій Кожевніков застеріг усіх українців, що зараз провокатори навмисне розхитують ситуацію в Україні, та наголосив, що кожен з нас повинен докласти максимум зусиль для стабілізації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
АФГАН Показати IP 28 Лютого 2014 11:04
Ура!ура! ура! Слухаємо Кожевникова,записуємось добровольцями,озброюємо татар і починаємо в Криму війну з Росією!Для цього попросимо у МВФ додатково ще 5-10 мільярдів дол, на маленьку переможну військову кампанію..Хоча на даний час в уряду проблема з виплатою навіть пенсій за березень ц.р.Чи може Гена ,ти із власного карману заплатиш волинянам пенсії за березень?
Анонім Показати IP 28 Лютого 2014 13:53
А як же народний рух? Забув!!!!
укрвїнець Показати IP 1 Березня 2014 09:34
олухи про що лемечите. Не Кожевников виплачує пенсії. Ви хоч зрозуміли про що він пише. Покрутіть своєю сірою масою, а тоді скавенчіть. Кацапи , під приводом захисту "бідних, нещасних своїх собратьєв почали військову інтервенцію. Тільки вони забули, що ці недобитки були заселені в Крим, після вигнання татар. Це вже історично склалося - де проживає невелика кучка цих аборигенів - чекай кацапської навали. Не забувайте минулі події в Грузії і в інших пост рад. державах. Прийде час і остання російська імперія розвалиться,як і її попередні. Це агонія дуже хворого організму, якщо вона невиліковна значить організм померає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus