USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Єгор Грушин презентував лучанам новий альбом

19 Жовтня 2016 09:00
Концерт українського композитора-неокласика відбувся у Луцьку. Під час концерту, який презентували 18 жовтня у Палаці культури, Єгор Грушин представив слухачам нову платівку “Once”.

Музика Грушина – це мелодія, що занурює слухачів до чарівного, глибокого та чуттєвого світу. А за допомогою візуального шоу кожен присутній міг уявити, які саме емоції та відчуття вклав музикант у кожен твір.

Виступ складався з двох частин: у першій Єгор, разом з чарівними дівчатами, які допомагали йому грою на віолончелі та скрипці, відіграв композиції з попередніх альбомів - “Inside”, “Absolution” та“Dominicano”.
Після завершення першої частини Єгор звернувся до публіки: «Дуже приємно виступати у такому залі, де зберігається абсолютна тиша, адже за таких умов значно легше понуритись у світ музики». Слухачі ж віддячили виконавцю шаленими оваціями, а той, своєю чергою, анонсував другу частину концерту, присвячену новій платівці “Once”.
Світло у залі знову приглушили і слухачі отримали можливість насолодитися творами композитора. Альбом “Once” побудований за принципом контрасності: ліричні композиції слідують за жвавими, меланхолійні за танцювальними, драматичні за медитативними. Тому кожен у залі мав можливість сфокусуватись на близькому для себе настрої.

Після фінальної пісні Єгор знову звернувся до глядачів: «Я виступаю у Луцьку вдруге і приємно здивований кількістю глядачів. Дякую Вам!», - звернувся Грушин до глядачів, які дійсно влаштували аншлаг. Варто додати, що Луцьк не є для нього чужим містом, адже свого часу він був учасником луцького гурту “Фіолет”.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Z Показати IP 19 Жовтня 2016 09:53
Музика справді чудова, а з "візуальним шоу " ви загнули. Ті картинки на сцені ніяк не тягнуть на шоу, а нагадали радянську школу, де полюляли використоаувати, як "наочний посібник", слайди за допомогою фільмоскопів - були такі пристрої.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus