USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

ЄС дає Україні 10 млн євро на підтримку реформи держуправління

13 Травня 2017 15:22
Європейський Союз прийняв рішення про виплату першого фіксованого траншу бюджетної підтримки в рамках програми ЄС "Підтримка комплексної реформи державного управління в Україні", повідомляє Урядовий портал.

Європейські партнери відзначили, що високо цінують зусилля Уряду щодо реформування державного управління та відзначають наявність політичної волі до впровадження цих змін. Про це свідчать кроки Уряду, спрямовані на виконання Стратегії РДУ (реформи державного управління), а також презентованої Олександром Саєнком 26 квітня концепції реорганізації міністерств та оновлення кадрів на основі Концепції запровадження посад фахівців з питань реформ.

"Це особливо важливо саме зараз, коли ми розпочали масштабну реформу міністерств. Плануємо залучити найкращих фахівців, яких обиратимуть за відкритими конкурсами. Працюватимемо над вдосконаленням структур, створюючи нові потужні підрозділи із стратегічного планування та аналізу політик. Міністерства повинні бути сучасними та ефективними. Маємо відповідати на виклики сьогодення та розбудовувати успішну державу", - написав на своїй сторінці у мережі Фейсбук Міністр Кабінету Міністрів Олександр Саєнко.

"Підтримка наших європейських партнерів – це підтвердження того, що ми на правильному шляху щодо змін в системі державного управління. Маємо успішно впровадити одну з найважливіших для України реформ.", - підкреслив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
небайдужа Показати IP 13 Травня 2017 17:51
Ото дерібан знову буде
Европейка Показати IP 13 Травня 2017 20:37
На Евробачення витратили в три рази більше. Де здоровий глузд цієї країни?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus